A szerelem, tudjuk, nem tart örökké, de, ha ha hosszú párkapcsolatra vágyunk, akkor tennünk is kell valamit érte. A kezdeti időszakban még rózsaszín a köd, de idővel észrevesszük párunk hiányosságait, és a legtökéletesebb kapcsolat is meg tud inogni. Szakértők szerint a Levegő csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy kilépjenek a kapcsolatból az első adandó probléma láttán. Ismerd meg ezeket a csillagjegyeket, hogyan viselkednek abban az esetben, ha nem működik jól a párkapcsolatuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Nagyon fontos számára a kommunikáció, és az intellektuális kapcsolat. Sokszor vágyik egy jó kis beszélgetésre, ha ez nem adatik meg számára, akkor hajlamos arra, hogy pillanatok alatt kilépjen egy hosszú párkapcsolatból is. Szenvedélyes alkat, de ha úgy érzi, hogy kezd túlságosan komollyá válni egy kapcsolat, akkor hamar meginog. Ha egy komoly döntést hozott a párkapcsolatában, akkor nehezen változtatja meg az álláspontját.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 férfi csillagjegy, aki segítségedre lehet abban, hogy elfelejtsd a volt szerelmedet

Mérleg

Pillanatok alatt képes szerelembe esni, de könnyen előfordul az is, hogy ugyanilyen hirtelenséggel szeret is ki valakiből. Ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelte, ha már nem érzi a mindent elsöprő szerelmet, akkor könnyen úrrá lesz rajta a kétségbeesés. Bizonytalansága, és határozatlansága miatt sokszor képtelen a hosszútávú kapcsolatra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

A pénzügyek terén ma kissé megfenekleni látszik aktuális költségvetése, esetleg hirtelen, talán kissé túlzó kiadásai is adódtak mostanában. Bármennyire is lehetetlennek, frusztrálónak tûnik a helyzet, ne aggodalmaskodjon, hisz úgyis kitalál majd valamit, mint mindig!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: