Vízöntő

Ha nem megfelelő számára a kapcsolat, nem hajlandó a változtatásra, hanem inkább rövid időn belül véget vet a dolognak. Sokáig érleli magában a döntést, nem lehet észrevenni rajta, hogy mire is készül. Ha meghozta a döntést, akkor már nem hajlandó változtatni, pillanatok alatt kilép a kapcsolatból.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kos

Bár nem Levegő jegy, de ő is hajlamos a szakításra. Szereti a vadászatot, hosszú a hódításainak a listája, de amikor már unalmassá kezd válni egy kapcsolat, akkor gyorsan kiszáll belőle. Ha valaki megbántotta, vagy eljátszotta a bizalmát, akkor annak többé nem tud megbocsátani. A szakítás után gyorsan regenerálódik, és hamar alakít ki új kapcsolatot.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mire van szükséged a boldogsághoz? - A csillagok ezt is tudják!

Nyilas

Nagyon nehéz fenntartani egy párkapcsolatban az amúgy kedves, melegszívű, és gondoskodó Nyilas érdeklődését. Mivel ő egy Tűz jegy kedveli a kalandokat, egyfolytában pezseg, és minden érdekli, ami körülötte történik. Ha a partnere nem figyel rá 100%-ban, akkor valami más tevékenységgel, vagy éppen egy másik személlyel köti le a figyelmét, és megszűnik lassan köztük minden kötelék.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: