A konfliktuskezelésnek sokan azt a módját választják, hogy inkább nem is keverednek senkivel vitába. Talán hihetetlennek tűnik, és biztos, hogy nem létezik olyan ember, aki sosem veszekszik, de a horoszkóp ebben is a segítségünkre van.

 

Ebből tudod, hogy a kiszemelted nem neked van elrendelve a csillagjegye szerint!

Rák
A Rák jegy szülötteire jellemző leginkább, hogy minden vitás helyzetet kerülnek. Csupa szív emberek, és tudják is magukról, hogy mindent a szívükre vesznek. Ezért már előre bebiztosítják magukat, hogy ne kelljen senkit sem megbántani, se bocsánatot kérni, se semmi olyat, ami rájuk negatívan hat. Mindig őszinték, de figyelnek is a másikra, így legtöbbször tudják, hogy kinek, mit szabad mondani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

 

Oroszlán
Na, aki vitatkozni próbál egy Oroszlánnal annak biztos, hogy rossz napja lesz. Ugyanis velük nem lehet. Annyira határozott és magabiztos, hogy mindig képes úgy csűrni-csavarni a szavakat, hogy abból ő jöjjön ki jól. És nem azért teszi ezt, mert így akarja, neki ez ösztönös. Nem akarja, hogy a viták miatt valaki rossz szemmel nézzen rá.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

A mai nap folyamán, talán egy fontos találkozó alkalmával, belebonyolódhat egy igen nehéz, ugyanakkor, rendkívül tanulságos, sõt, élvezetes beszélgetésbe, ami nagyon-nagy hatással lehet önre, kedves Oroszlán! Ha így adódna, mindenképpen igyekezzen szorosabbra fûzni beszélgetõpartnerével a szálakat, ugyanis meglehet, nem csak egy jó üzleti kapcsolattal, hanem egy baráttal is gyarapodhat személyében a késõbbiek során!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: