Az összeköltözés mindig nagy lépés egy kapcsolatban, és bár azt gondoljuk, hogy fel vagyunk készülve a helyzetre, mindig érkeznek váratlan kihívások. Sokszor a horoszkóp is befolyásolja, hogy kivel, milyen lesz az együttélés. Van bizony olyan jegy, akikkel nehezebb…

Ikrek

Nagy a szabadság iránti igényük az Ikreknek, és nem lehet csak úgy beskatulyázni őket. Nehéz fába vágta a fejszéjét az, aki Ikrekkel él együtt. A kompromisszum készség nem tartozik az erősségei közé, de cserébe szeret apró meglepetésekkel készülni, ami sokszor enyhít a veszekedős hangulaton is. Ha már megtanultad kezelni, úgy egy kicsit könnyebb lesz, de teljesen egyszerűre ne számíts soha!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy nyitott lesz a szerelemre 2020-ban

Skorpió

Szenvedélyes, védelmező társ, de csak addig, amíg úgy történik minden, ahogy ő akarja. Ha ezt képes vagy hagyni neki, akkor az is lehet, hogy minimális kihívást jelent az együttélés számotokra. A jegy szülöttei rosszul viselik a változást, olyankor igazi Skorpióhoz méltóan ott csíp, ahol a legjobban fáj. De mint minden másért, érte is megéri küzdeni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Függetlenség és szabadság! Ha lehetne jelszót választani a Vízöntők biztos, hogy ezek a szavak mellé tennék le a voksukat. Viszont ez jelzi azt is, hogy nehéz velük a közös élet. Nincs annyi tér és idő, ami elég lenne számukra, de, ha azt érzik, hogy hagyják őket, már a puszta tudattól is megnyugszanak. Nehezen kezdenek kötődni, de ha kialakul náluk, akkor egy picit minden könnyebb lesz, és még a hűséget is tudják tartani.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!