Mit gondolsz az egyedüllétről? Vagy te azok közé tartozol, aki nem tud párkapcsolat nélkül élni? Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttei nem esnek kétségbe, ha nincs párjuk, sőt, kimondottan jól elvannak egyedül. Lássuk, kik ők!

Ikrek

Az Ikrek jegyűek sokkal boldogabbak egyedül, láthatja bárki, aki ismerő őket. Ez nem azt jelenti, hogy egy Ikrek-pasi nem szereti a párkapcsolatot, inkább csak jobban érzi magát a hétköznapibb és függetlenebb helyzetekben; olyanban, amelyben minél kevesebb a bonyodalom. Az Ikrek egyszerre forró és hűvös csillagjegy, ő az, aki egyik nap halálosan szerelmes, másik nap egy kis térre vágyik – sosem tudod, mit várhatsz. Még a döntés is nehéz neki, szívesebben felelős csak a saját boldogságáért, mint egy egész kapcsolatért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz nagyon válogatós a kapcsolatokban. Ismered azt, amikor a fejedben már összeáll egy kép, de lerajzolva szörnyen néz ki? Ahelyett, hogy azt mondaná, „nos, ez elég jó”, a Szűz addig és addig rajzolja újra, amíg tökéletes nem lesz. Ez a viselkedés a kapcsolataira is igaz. A Szűz ugyanis inkább marad szingli, mintsem olyasvalakivel randizzon, akiben nem 110 százalékig biztos. És azért, mert egyedül él, még nem azt jelenti, hogy nem boldog.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: