Mit gondolsz az egyedüllétről? Vagy te azok közé tartozol, aki nem tud párkapcsolat nélkül élni? Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttei nem esnek kétségbe, ha nincs párjuk, sőt, kimondottan jól elvannak egyedül. Lássuk, kik ők!

Ikrek

Az Ikrek jegyűek sokkal boldogabbak egyedül, láthatja bárki, aki ismerő őket. Ez nem azt jelenti, hogy egy Ikrek-pasi nem szereti a párkapcsolatot, inkább csak jobban érzi magát a hétköznapibb és függetlenebb helyzetekben; olyanban, amelyben minél kevesebb a bonyodalom. Az Ikrek egyszerre forró és hűvös csillagjegy, ő az, aki egyik nap halálosan szerelmes, másik nap egy kis térre vágyik – sosem tudod, mit várhatsz. Még a döntés is nehéz neki, szívesebben felelős csak a saját boldogságáért, mint egy egész kapcsolatért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

A mai napon, bár meglehet, sokfelé kell majd egyszerre koncentrálnia, mégis igencsak jól fog esni a ténykedés, hiszen minden pillanatát élvezheti annak, amit csinál! A késõ délután, esetleg az este folyamán, érdemes lenne egy kis összejövetelt tartania, ahol alkalma nyílhat megosztani a barátaival, az elmúlt napok eseményeit.

Napi horoszkóp február 24. hétfő – Rák, Kos, Bika, Mérleg, Nyilas, Oroszlán,Skorpió, Szűz, Ikrek

Szűz

A Szűz nagyon válogatós a kapcsolatokban. Ismered azt, amikor a fejedben már összeáll egy kép, de lerajzolva szörnyen néz ki? Ahelyett, hogy azt mondaná, „nos, ez elég jó”, a Szűz addig és addig rajzolja újra, amíg tökéletes nem lesz. Ez a viselkedés a kapcsolataira is igaz. A Szűz ugyanis inkább marad szingli, mintsem olyasvalakivel randizzon, akiben nem 110 százalékig biztos. És azért, mert egyedül él, még nem azt jelenti, hogy nem boldog.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Szûz, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: