Mit gondolsz az egyedüllétről? Vagy te azok közé tartozol, aki nem tud párkapcsolat nélkül élni? Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttei nem esnek kétségbe, ha nincs párjuk, sőt, kimondottan jól elvannak egyedül. Lássuk, kik ők!

Ikrek

Az Ikrek jegyűek sokkal boldogabbak egyedül, láthatja bárki, aki ismerő őket. Ez nem azt jelenti, hogy egy Ikrek-pasi nem szereti a párkapcsolatot, inkább csak jobban érzi magát a hétköznapibb és függetlenebb helyzetekben; olyanban, amelyben minél kevesebb a bonyodalom. Az Ikrek egyszerre forró és hűvös csillagjegy, ő az, aki egyik nap halálosan szerelmes, másik nap egy kis térre vágyik – sosem tudod, mit várhatsz. Még a döntés is nehéz neki, szívesebben felelős csak a saját boldogságáért, mint egy egész kapcsolatért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

A mai nap folyamán szembe kellhet néznie bizonyos lelki és érzelmi problémákkal, melyek kissé megzavarhatják a napi rutinját. Egy váratlan illetõ kerülhet a képbe, aki vagy igencsak furcsa és ellentmondásos hírek hozója, vagy pedig már puszta felbukkanásával hordoz baljós elõjeleket. Akármelyik verzió is állja meg a helyét, a legfontosabb, hogy semmi esetre se mutassa most ki, milyen érzések dúlnak önben, s, ha máshogy nem megy, akár szisztematikusan kerülje is el ezzel a valakivel a mélyreható kontaktust, amíg ki nem derül, vajon mi is állhat a dolgok háta mögött...

Az asztrológus szerint ezek a karmikus változások várnak rád 2020-ban!

Szűz

A Szűz nagyon válogatós a kapcsolatokban. Ismered azt, amikor a fejedben már összeáll egy kép, de lerajzolva szörnyen néz ki? Ahelyett, hogy azt mondaná, „nos, ez elég jó”, a Szűz addig és addig rajzolja újra, amíg tökéletes nem lesz. Ez a viselkedés a kapcsolataira is igaz. A Szűz ugyanis inkább marad szingli, mintsem olyasvalakivel randizzon, akiben nem 110 százalékig biztos. És azért, mert egyedül él, még nem azt jelenti, hogy nem boldog.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-09-30)

Egy régi barátja váratlanul meglátogathatja, de annak ellenére, hogy nem várta, örül ismerõse betoppanásának. Ez a nap igen alkalmas arra, hogy elektronikus eszközöket vásároljon, így a rég halogatott mosógép, vagy számítógép beszerzését ma végre megejtheti, s újonan beszerzett masinája biztosan hosszú életû lesz majd. Ma is sok teendõje lehet háztartásában, de mindeközben biztosan jól fog szórakozni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: