Mit gondolsz az egyedüllétről? Vagy te azok közé tartozol, aki nem tud párkapcsolat nélkül élni? Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttei nem esnek kétségbe, ha nincs párjuk, sőt, kimondottan jól elvannak egyedül. Lássuk, kik ők!

Ikrek

Az Ikrek jegyűek sokkal boldogabbak egyedül, láthatja bárki, aki ismerő őket. Ez nem azt jelenti, hogy egy Ikrek-pasi nem szereti a párkapcsolatot, inkább csak jobban érzi magát a hétköznapibb és függetlenebb helyzetekben; olyanban, amelyben minél kevesebb a bonyodalom. Az Ikrek egyszerre forró és hűvös csillagjegy, ő az, aki egyik nap halálosan szerelmes, másik nap egy kis térre vágyik – sosem tudod, mit várhatsz. Még a döntés is nehéz neki, szívesebben felelős csak a saját boldogságáért, mint egy egész kapcsolatért.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-20

Szűz

A Szűz nagyon válogatós a kapcsolatokban. Ismered azt, amikor a fejedben már összeáll egy kép, de lerajzolva szörnyen néz ki? Ahelyett, hogy azt mondaná, „nos, ez elég jó”, a Szűz addig és addig rajzolja újra, amíg tökéletes nem lesz. Ez a viselkedés a kapcsolataira is igaz. A Szűz ugyanis inkább marad szingli, mintsem olyasvalakivel randizzon, akiben nem 110 százalékig biztos. És azért, mert egyedül él, még nem azt jelenti, hogy nem boldog.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: