Egy új kapcsolat tele van izgalmas, de váratlan dolgokkal. Az előre nem látható események pedig általában kissé félelemmel töltik el a legtöbb embert. Nézd meg, mitől félnek leginkább az emberek egy új kapcsolat kezdetén!

Kos-Sérülékeny

A Kos úgy lép be valaki életébe, mint egy tornádó. Úgy tűnik, hogy nagyon magabiztos, de, amint kialakult a kapcsolat gyakran elveszíti az önbizalmát. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, kissé bizalmatlan, és időbe telik, míg valakit igazán közel enged magához.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika-Bizonytalan

Sokszor nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar, zavaros és bizonytalan. Ha valaki a közelébe kerül, jó, ha tudja, hogy a legfontosabb, hogy biztonságot tudjon nyújtani a Bika számára.
Fontos, hogy tisztában legyen vele, hogy párja hosszú távra tervez, vagy csak egy kalandot lát benne.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek-Korlátok

Az Ikrek nem szeretik, ha megmondja valaki, hogy mit kell tegyenek. Nem tudnak élni egy kötöttségekkel teli kapcsolatban. Attól félnek, hogy a kapcsolatban kialakuló függés befolyásolja az egész életüket. Nehezen vállalnak felelősséget. Számukra több idő kell ahhoz, hogy meg tudjanak nyílni egy kapcsolatban.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák-Viszonzás

Attól fél, hogy szívét, lelkét beleteszi egy kapcsolatba, és nem kap kellő viszonzást. Olyan partnerre van szüksége, aki mindent megtesz azért, hogy a biztonságra vágyó Rák csillagjegyű személy is jól érezze magát a kapcsolatban.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: