A csillagjegyed szerint most megtudhatod, hogy melyek azok a tudatalatti gondolatok, melyeket az éjszaka folyamán álmaidban is viszontlátsz.

Ha éjszaka álmatlanul forgolódsz, és nem tudsz elaludni, mert folyton bizonyos dolgokon rágódsz, ezek minden bizonnyal az álmaidban is vissza fognak köszönni. Szabadulj meg az aggasztó gondolatoktól, és a rémálmoktól!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-02

Kos

Valószínű gyakran gondolsz az ételekre, bűntudatod van az étkezésed miatt, főleg, ha a késő esti órákban is nassolsz. Az étel utáni vágyakozásod gyakran jelenik meg álmaidban.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A pénz körül forognak a gondolataid, álmaidban gyakran maradsz pénz nélkül, mivel elköltötted a tartalékot is. Nyugodj meg, és kezeld racionálisan a pénzügyeidet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Olyan érveken gondolkozol, melyeket könnyen felhasználhatsz a konfrontációid során. Valójában azonban nincsenek ellenségeid, még, ha úgy is gondolod néha, éppen ezért nem kell harcba szállnod senkivel.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Sokszor tervezgeted az, hogy a reggeli kávét barátaiddal fogyasztod el egy napsütötte teraszon. Azonban erre soha nem került még sor, ezért az e körüli gondolatok foglalkoztatnak állandóan. Egyszer tervezz el egy kellemes kávézást, és valósítsd is meg.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-01-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: