Nyilas

A Nyilas tele van energiával, optimista és pozitív a kisugárzása. Ez kezdetben nagyon vonzó tulajdonság, ám hosszú távon csak kevesek tudják vele tartani a tempót. Biztos lehetsz benne, ha vele töltöd az idődet, akkor garantáltan ki kell lépned a komfortzónádból.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Előfordulhat, hogy olyanra vesz rá, amit először kínosnak érzel, vagy úgy érzed, ezt örökre meg fogod bánni. Már gyermekként is igazi kis vadóc volt, ezt az énjét pedig felnőttként is megőrizte.

Holnapi karma horoszkóp július 27. – Nagy meglepetést tartogatnak neked mára a csillagok!

Az egész élet izgalom és kaland vele, de azért érdemes óvatosnak lenni a társaságában. Igazán humoros alkat, szeret viccelődni, rendkívül szórakoztató, de nem szabad túlságosan komolyan venni.

Többnyire könnyedén dönt, és hosszabb gondolkodás nélkül belevág a merész helyzetekbe is. Nem jellemző rá a görcsösség, lazaságát szinte mindig képes megőrizni.

Skorpió

A Skorpió vízjegy, ezért a csillagjegy szülötteire kívülről jellemző a hűvösség, nyugodtság és a kimértség, belül azonban tele vannak szenvedéllyel. Igazán titokzatos, a mély érzéseit megtartja magának, soha nem tudhatod, mi jár éppen a fejében.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ugyanakkor nagyon őszinte, soha nem lenne képes hazudni. Ami a szívén, az a száján, ha kikéred a véleményét valamivel kapcsolatban, garantált, hogy ő nem fog kertelni, akkor is elmondja a véleményét, ha tudja, hogy neked az nem fog tetszeni.

A horoszkóp szerint ebből veheted észre, ha párod boldogtalan melletted

Erős akarattal rendelkezik, ezért őt soha nem fogod tudni befolyásolni vagy meggyőzni, ellenben ő téged igen… Nem érdemes felbosszantanod, mert képes sokáig haragot tartani.

Egy tipikus lázadó alkat, akivel jobb óvatosnak lenni. Ha együtt vesztek részt egy gyermeki csínyben, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő megtartja közös titkotokat, ellenben előfordulhat, hogy te mindent bevallasz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: