Kos


Valószínűleg találkozni fog egy olyan személlyel, aki komoly hatással van önre, de fontos, hogy ne veszítse el a fejét. Viselkedjen teljesen nyugodtan minden helyzetben, így nem fogja zavarba hozni magát.
Ha féltékenyek önre a munkatársai, akkor vagy önnel nem stimmel valami, vagy egyszerűen csak kicsit kedvesebben kéne velük viselkednie.
Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.
Feküdjön le korábban, mint ahogyan szokott; sokkal több energiája lesz másnap.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika


Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket - legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna.
Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?
Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább.
A jelenlegi hangulata alapján akkor jár a legjobban, ha otthon marad. A gondolkodás és a régi szép időkre való emlékezés révén fel fog tárulni ön előtt a rossz kedvének forrása.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A születési hónapodból megtudhatod milyen lesz az életutad – el sem hiszed mennyire pontos…

Ikrek


Mivel most szerencsés időszaka van, szánjon valamennyit a szabadidejéből a tanulásra is. Biztos lehet benne, hogy a környezetében mindenki értékelni fogja, a tudásvágyát és a kezdeményező készségét. A kapott bókok és dicséretek javítanak a közérzetén és sokkal jobban érzi majd magát.
Még ha ki is merítette az előző este, akkor se töltse lazsálással a napot a munkahelyén. Tartsa észben, hogy a főnökei folyamatosan figyelik önt.
Mostanság nem igazán volt alkalma túl sok időt tölteni a családtagjai körében. Itt az ideje, hogy ezt bepótolja.
Ha épp semmihez sincs kedve, sportoljon egy kicsit és máris jobb hangulata lesz.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák


Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Egy családi nyaralás pontosan az, amire most szükséges van. Vegye körbe magát a szeretteivel és élvezze a velük töltött időt.
Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is.
Ha fél a kísérletezgetéstől, kérje ki egy tapasztalt kozmetikus tanácsát.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: