Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is.
Minden jól fog alakulni otthon. Tökéletesen, szavak nélkül megértik egymás az élete párjával, a gyerek jól viselkednek, így teljesen idilli a hangulat.
Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.
Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét.

Havi horoszkóp március: A tavasz első hónapja izgalmas kalandokat tartogat!

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha nem felel meg a jelenleg helyzet önnek, akkor itt az ideje a változtatásnak. Végre elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Ne habozzon, mert akkor elszalasztja ez a remek alkalmat, és meglehet, hogy sokat kell majd várnia a következőre.
Látogassa meg a családtagjait. Pótolja be, amit korábban elmulasztott, beszélgessen minél többet velük, és töltsön el egy szép napot a társaságukban.
Ha nem szeretne közértbe menni, vásároljon online. Semmitől sem kell tartania.
Holnapi horoszkóp >>

 

Pénteki Horoszkóp 2023-01-20

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket. Lett volna más módja is egy fontos probléma megoldásának, amit vagy nem vett észre, vagy nem jutott akkor éppen az eszébe az adott körülmények között. Szerencsére nincs semmi veszve, mert egy ésszerű beszélgetéssel megoldhatja a problémát.
Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában.
Tervezze meg nyugodtan a jövőjét. Ezekben a napokban a csillagok a megfelelő pozícióban állnak, ezért ne féljen komolyabb döntések meghozatalától se.
Úgy érzi, hogy túl magas elvárásoknak kell megfelelnie. Meg kell húznia bizonyos határokat, mert ha nem teszi, akkor ön fog rosszul járni.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak ez nem az ön szerencse napja. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, mert szép időszak elé néz a közeljövőben. A felhők mögött már kezd felragyogni a napfény, és ismét sikeres lesz az élet minden területén.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Ne szálljon vitába a főnökével, hiszen olyan logikus érvei vannak önnel szemben, amelyek megkérdőjelezhetetlenek. Ez nem az ön napja.
Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: