Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Elõfordulhat, hogy ma hajlamosabb lesz az érzelmeire hallgatni, kedves Kos, még akkor is, ha az eszével tudja, nem sok logika van abban, amit csinál. Akárhogy is, érdemes a nagyobb döntéseket inkább máskorra hagynia, különösen, ha azok anyagi természetûek, vagy éppen szakmájával kapcsolatosak, hiszen, ezeken a területeken jobb, ha nem gyakorolnak túl nagy befolyást az érzelmek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán nem is csoda, hogy remek hangulatban van. Használja ki minél jobban ezt a periódust, és élvezze ezt a nagyszerű napot.
Ne essen kétségbe, ha most éppen nem teljesen tökéletes a párkapcsolata. Valószínűleg ez csak egy átmeneti állapot. Békéljen meg a helyzettel és tekintsen előre.
Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja.
Eltalálta önt a múzsa csókja és jelenleg nagyon kreatív hangulatban van. Barkácsoljon valamilyen ajándékot, díszítse ki a házát és így tovább.

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Megeshet, hogy, bár tisztában van vele, mit kellene mondania egy adott szituációban, ám mégsem képes megalkudni, s végül a színtiszta igazság beszél majd önbõl, aminek, nem biztos, hogy most mindenki fog is örülni. Ennek ellenére, talán mégis így a legjobb, hiszen, ha bennmaradna valami, s megalkuvóvá válna, akkor az sokáig okozhatna még gyomorgörcsöt, vagy fejfájást önnek!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kerülje az olyan tevékenységeket, amik nem okoznak örömet önnek, és na hagyja, hogy mások önre erőltessék az akaratukat. Természetesen azért viselkedjen udvariasan, és nem bántson meg senkit a környezetében. Az lenne a legjobb, ha valamilyen békés, kellemes elfoglaltsággal töltené el a szabadidejét.
Legyen lélekben nagyon erős, ha szakítás elé néz. Ne legyen szomorú, inkább tekintsen előre, és bízzon a jövőjében.
A kötelezettségek és a munkája elvégzése rendkívül könnyedén fog menni. A csillagok állása az ön számára nagyon kedvező.
Vigyázzon a bőrére, gondoskodjon a megfelelő hidratálásról és használjon bőrradírt.

 

Szombati Horoszkóp 2022-02-26

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

Hagyja, hogy az érzelmei, játszanak a képzeletével, legyen felszabadult és szárnyaljon! Ma nem éppen a racionalitásnak van itt az ideje, inkább az önfeledt vidámságnak, ami méltán megédesítheti a napját, így érdemes rá törekednie. Legyen bárhol, vagy csináljon bármit, érezze nagyon jól magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. "Másnak" lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
Olyan izgalmas élményekben lehet rész, amikre garantáltan emlékezni fog később. A csillagok az egyedül élők számára kalandokat ígérnek, míg a tartós kapcsolatban élő romantikus együttlétre számíthatnak.
Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív!
Próbáljon meg higgadt maradni. Az elkövetkező napokra ez duplán érvényes. Legyen körültekintő, nehogy megfázzon.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-19)

A mai napon egy nagy lépést tehet a céljai felé, kedves Rák, amennyiben sikerül jól kombinálnia a vidám hangulatot a kötelezõkkel. Ha ugyanis jó a kedve, ma játszi könnyedséggel veheti az akadályokat, ami gyorsabb tempót, s végül, nagyobb eredményeket is vonhat maga után!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is.
Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.
Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának.
Ezúttal tegyen kivételt, még ha nehezére esik is, és segítsen annak a személynek, aki támogatásért fordul önhöz, még abban az esetben is, ha az egyik ellenlábasáról van szó.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: