Kos

 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre.
Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit.
Egy élő koncert teljesen feltölti önt energiával. Érdemes valakit magával vinnie, mert kettesben sokkal élvezetesebb lesz ez az este.
Az egészség sokkal fontosabb a sportolásnál. Ezért ne erőltesse túl magát, ha egy-két napot kihagy az edzésben, attól még nem fog visszaesni a teljesítménye.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-01-02

 

Bika

 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
Ne pazarolja arra érdemtelen emberekre feleslegesen az energiáit. Inkább nézzen alaposan körül az ismeretségi körében, és rá fog hamar jönni, hogy ki az igazi barátja és ki az akit már nem sorolhat ebbe a kategóriába.
Tartalékolja az energiáit és próbáljon meg nem idegeskedni. Dolgozzon megfelelő ütemben és tartsa ezt a tempót a nap végéig. így egyenletesen tudja beosztani az energiáit.
Az utóbbi időben ön igencsak rosszkedvű, de a helyzet hamarosan változni fog. A csillagok állása kedvező önre nézve és nemsokára bekövetkezik életében a pozitív változás.

 

Ahogyan a legjobban kiengedni a gőzt – csillagjegyed szerint

Ikrek

 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön.
Ne féljen felvenni a kapcsolatot a régi ismerőseivel, barátaival, hiszen ebből még számos előnye származhat később.
Vegyen ki egy szabadnapot és utazzon el valahova a családjával, a partnerével, esetleg a barátai társaságában. Az a lényeg, hogy ne otthon üléssel töltse el a szabadidejét.
Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

 

Rák

 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Élvezze a napját. Az önből sugárzó pozitív energiának köszönhetően több embert is jobb kedvre derít majd a környezetében. Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert később még jól jöhet majd az eltartalékolt energia.
Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre.
Kemény időszak elé néz, de mindez az előnyére válhat, mert bebizonyíthatja önmagának és a főnökének is, hogy kiváló munkaerő.
Vigyázzon a bőrére. A stressz jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: