Ikrek

Csütörtök
2020-06-04

Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket - legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna.
Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Csütörtök
2020-06-04

Mivel most szerencsés időszaka van, szánjon valamennyit a szabadidejéből a tanulásra is. Biztos lehet benne, hogy a környezetében mindenki értékelni fogja, a tudásvágyát és a kezdeményező készségét. A kapott bókok és dicséretek javítanak a közérzetén és sokkal jobban érzi majd magát.
Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie. Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-28 - Annyira sok minden változhat most szerelmi kapcsolatában, ráadásul...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: