Oroszlán

Csütörtök
2020-03-26

Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre.
Csak túl későn fog tudatosodni önben, hogy más döntést kellett volna hoznia. Sajnos már nem tudja helyrehozni a hibáját, de annyit azért megtehet, hogy tanul belőle, így a jövőben nem fogja újra elkövetni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Csütörtök
2020-03-26

Ezúttal hogyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-14 - Bár minden a lehetõ legjobb irányba haladhat most szerelmi téren...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: