Vízöntő

Csütörtök
2020-03-19

A szenvedélybetegségek és a függőségeket okozó dolgok alapvetően rossz hatásúak az emberre, ezért jobban jár ha kerüli őket. Másrészt viszont fontos, hogy időről-időre találjon olyan dolgokat az életében, amelyekben örömét leli. Nincs ezzel semmi gond, csak ügyeljen a mértékletességre.
Bővítse az ismerősei és a barátai körét. Ha buliba invitálják, akkor fogadja el a maghívást. Mindig jól jön az embernek, ha új kapcsolatokkal bővítheti az ismeretségi körét. Még az is lehet, hogy rálel a lelki társára közöttük.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Csütörtök
2020-03-19

Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. Ők segítséget nyújtanak majd önnek, így könnyebben átlendülhet a nehézségeken.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2021-11-12

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: