Oroszlán

Csütörtök
2020-02-13

Teljesen normális dolog, hogy időnként nem tudja pontosan, hogy mit is akar, vagy nem biztos valamilyen döntésében. A lényeg, hogy mindig igyekezzen megoldást találni a problémákra. Ebben a periódusban jó esélye van a sikerre, mivel a csillagok állása kedvezően hat a személyisége intellektuális részére..
Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Csütörtök
2020-02-13

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.
Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-11-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: