Vízöntő

Csütörtök
2020-04-16

A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait a kommunikációja során, mivel vékony jégen fog lavírozni ebben a periódusban. Lehet, hogy csalódást fog okozni néhány olyan embernek, akik félreértik a szavait.
A szülei szeretik önt, még akkor is igaz ez, ha nem értenek egyet a döntéseivel és esetleg rá akarják beszélni arra, hogy szakítson az új partnerével. Ne tegyen és ne mondjon olyasmit, amit később még megbánhat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Csütörtök
2020-04-16

Lehet, hogy csak bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak ez nem az ön szerencse napja. Ettől függetlenül ne essen kétségbe, mert szép időszak elé néz a közeljövőben. A felhők mögött már kezd felragyogni a napfény, és ismét sikeres lesz az élet minden területén.
Legyen óvatos a barátai körében, mert egy áruló rejtőzik közöttük. Vele egyedül kell valahogy dűlőre jutnia. Értess meg vele, hogy egyáltalán nem jó ötlet rosszindulatú viccek tárgyává tennie önt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: