Nem egy könnyű feladat rátalálni az igaz szerelemre, de azért nem lehetetlen. Ha még te sem találtad meg a nagy Őt, keresd szorgalmasan tovább, és ha hiszel az ezotériában, akkor tartsd távol magad a következő 5 csillagjegytől, mert ők hadilábon állnak a szeretet, szerelem kimutatásában.

1. Kos

Féltékenyek, nagy a birtoklásvágyuk, hamar elunják párjuk mellett magukat. Eleinte még szeretik a párjuk apróbb hibáit, később viszont már ki nem állhatják, egyszerűen nem tudják elviselni. Nem riadnak vissza a konfliktusoktól, és képesek lefárasztani a párjukat a sok beszédükkel, és a pszichológiai hadviseléstől sem rettennek vissza, ha szeretnék érvényesíteni akaratukat. Éppen ezért nem könnyű velük kijönni, és gyakran egyedül is maradnak emiatt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2024-03-06

2. Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik a drámát, és ez főként akkor igaz, ha veszekedésre kerül sor a kapcsolatukban. Számukra a hagyományos párkapcsolat sokszor unalmas. Mindennél jobban vágynak a szenvedélyre, az ajándékokra, a meglepetésekre. Azt szeretnék, ha a párjuk rajongana értük, elhalmozná őket minden jóval, és úgy fogadná el őket, ahogy vannak. Viszont ők fordítva már nem ilyen toleránsak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ez egy nehéz nap lehet érzelmileg az ön számára ,kedves Oroszlán. Egy beszélgetés során néhány régi, mély érzése törhet fel, melyekrõl nehezen beszél, talán azért mert nehezen, vagy még egyáltalán nem dolgozta fel õket. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy ezeket kiadja magából, de vigyázzon, mert ha egyszer belekezd, lehet, hogy igen kemény szavak is elhagyhatják száját, melyekre talán még ön sincs teljesen felkészülve.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: