Vajon melyik az a csillagjegy, akiben valódi lélektársra találhatsz? Ki az, akivel szavak nélkül is megértitek egymást? Ki az, aki a legjobb barátod, a párod lehet jóban, rosszban? Ki az, akivel szavak nélkül is értitek egymást? A horoszkópból megtudhatod a választ. Nos, melyik csillagjegy a lelki társad?

Barát és barát között is számtalan különbség akadhat. Néhány barátoddal jóval szorosabb a kapcsolatod, sokkal jobban megértitek egymást, olyan érzésetek lehet, mintha láthatatlan kapocs tartana össze benneteket. Az asztrológia szerint a következő csillagjegy-párosítások között mély és hosszú barátságok alakulhatnak ki, ők egymás lélektársai.

Hétvégi horoszkóp - 2020. Október 09.-11-ig: Mindketten ingerlékeny lesztek ezen a hétvégén az égi folyamatok szerint...

A Kos és a Vízöntő

Ez a két csillagjegy remekül kijön egymással, hiszen mindketten magabiztosak és temperamentumosak. Mindketten erősen vonzódnak az újdonságokhoz, a kihívásokat is nagyon kedvelik. Bámulatosan kiegészítik egymást, hiszen a Kos a fizikai, a Vízöntő a szellemi erőt képviseli kettőjük kapcsolatában. A Vízöntő időnként szeszélyes, viszont nagyon szellemes és sziporkázó, míg a Kos pozitív energiát, életerőt sugároz. A Kos hirtelen kapja fel a vizet, a Vízöntő gyakorlatias, előbb gondolkodik, csak azután cselekszik.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika és a Rák

Ez a két leghűségesebb csillagjegy, erős és kitartó szövetséget alkotnak együtt, elég ehhez csak a Rák és a Bika jellemzőire vetni egy pillantást. Ideális kikapcsolódást jelent számukra egy délutáni kávézás éppúgy, mint a festegetés, az otthon szépítgetése. Lehet, a péntek estéik unalmasnak tűnnek a többiek számára, ám nekik ez jelenti az ideális időtöltést. A Rák érzékeny alkat, aki folyamatosan megerősítést keres kapcsolataiban. A Bika ugyanakkor tökéletes barát és társ, hiszen gyakorlatiasságával segít a Ráknak túljutni az érzelmi hullámokon, cserében a Rák könnyedén elviseli és kezeli a Bika bosszantó konokságát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek és az Oroszlán

Az Ikrek és az Oroszlán közös nevezője: mindketten aktív társasági életet élnek. Mindketten vibráló személyiségek, imádnak szórakozni, széles a baráti körük. Nagyon is a kedvükre van, amikor dicsérik és vonzónak találják a másikat, és ők nem is fukarkodnak egymás felé a szép és kedves szavakkal. Hihetetlenül jól eltársalognak egymással, inspirálják, motiválják egymást. Valódi lelki társra találnak a másik személyében, hiszen az Oroszlán magabiztossága az Ikrekre is pozitív hatást gyakorol, míg az Ikrek könnyedsége, kíváncsisága az Oroszlán figyelmét sem hagyja lankadni. Pontosan érzik és tudják, mit és hogyan szeretne a másik. Nem véletlenül lesznek ők is elválaszthatatlan barátok.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: