Oroszlán

Ha egy Oroszlán érdeklődik irántad, akkor folyamatosan azon agyal, hogy milyen romantikus dologgal lepjen meg téged. Ha azt tapasztalod, hogy semmi különleges programod nincsen vele, akkor az erős jel, hogy nem érdeklődik irántad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szüzeket kiismerni szinte lehetetlen, de ha neked sikerül, kérjük, oszd meg velünk is. Ha romantikus kapcsolatról van szó, kivárja az időt, amíg teljesen biztos nem lesz a saját érzéseiben, addig is higgadt marad. Egy-két apró ajándékkal azért meg szokta lepni azt, aki szimpatikus neki.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ki a legjobb vagy legrosszabb feleség apokalipszis idején a csillagjegyek alapján! Te hova tartozol?

Mérleg

A Mérleg egy nagyon jó beszélgetőpartner, ami azt jelenti, hogy szívesen szóba elegyedik veled bármikor és bármiről, ha valóban érdeklődik irántad. Ha ilyet nem tapasztalsz, akkor sajnáljuk, de valószínűleg nem ő az embered.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha egy Skorpió nem lesz féltékeny azonnal arra, akivel éppen beszélgetsz, akkor tutira nem érdeklődik irántad. A Skorpiók nem nézik jó szemmel, ha az, aki tetszik nekik mással diskurál és azonnal kételkedni fognak benne, amíg tudtukra nem jut, hogy a másik is érdeklődik-e irántuk. Ha erről szó sincs, akkor kár a gőzért, lépj tovább.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: