Születési idõ: március 1-10 és november 27 – december 18.
 

HÁZASSÁGSZÉDELGÕ

Elõzõ életedben: Te voltál a világjáró, aki a földgolyó különbözõ pontjain hajszolta a kalandokat, mindenkinek házasságot ígért, és persze sohasem bukott le. Élvezted az életet, és hirdetted, hogy idõ minden problémát megold.
Jelenlegi életedben: Ha hazáról, üzletrõl, vagy hitrõl, és nem szerelemrõl van szó, akkor õszinte, hûséges és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert úgy érzed magad, mint magad a kalitkába zárva.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-05-10

Születési idõ: április 1-19 és november 8-17.
 

VARÁZSLÓ

Előző életedben: Te voltál az a híres varázsló, akihez az emberek a megoldhatatlan problémáikkal fordultak. Rengeteg ellenséged volt, de ezek az idő múltával sorra behódoltak neked.
Jelenleg életedben: Meg kell próbálnod az embereket nem manipulálni, a féltékenységedet kordában tartani, és higgadtnak maradni minden helyzetedben.

 

Születési idõ: júl18-28 és szeptember 23-27 és október 3-17.
 

CSALÁD MOTORJA

Elõzõ életedben: Az elõzõ életedben tyúkanyóként nagycsaládot tartottál össze, nagy udvarházat vittél. Talán még kulcsárnéként is helytálltál, aki az éléskamráért felelt. Egy korábbi életedben te voltál a várúrnõ, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példát mutatva keményen dolgozott.
Jelenlegi életedben: Nehezen viseled, ha utasítgatnak. Ahogy telnek az évek, egyre nehezebben alkalmazkodsz mások rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: mások életébe ne avatkozz bele.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: