Vannak, akikkel azonnal egy hullámhosszra kerülsz. Másokra az első pillanattól ellenségként tekintesz. És persze akadnak olyan is, akik a két kategória közé esnek: úgy gondolod, ki tudsz velük jönni, ám a kapcsolat meglehetősen törékenynek tűnik. Ezeknek a csillagjegyeknek a kapcsolata pontosan ilyen.

Minden csillagjegynek megvan a maga „barát-ellensége”. Az Ikrek és a Szűz képes közös nevezőre jutni egymással, sőt mély barátság is szövődhet közöttük, ám személyiségük, értékrendjük különbözősége okán szinte mindenkor ott lebeg fejük felett Damoklész kardja. Elég egy apró szikra, és könnyen kitörhet a vulkán.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-03-13

Íme a csillagjegyek „legbarátibb” ellensége. Választ kaphatsz arra is, vajon mi hozza őket össze, és mi az, ami szakadékot képezhet közöttük.

A Kos és a Bak kapcsolata

Miért barátok?
Ha elszánt párosra vagy kíváncsi, elég egyetlen célt és határidőt kitűzni a Kos és a Bak elé, majd elégedetten hátradőlhetsz a foteledben. A Kos féktelen energiája jól kiegészíti a Bak makacsságát. Lehet, közben egymás idegeire mennek, de amíg a célok megegyeznek, addig gond nélkül szelik együtt a hullámokat.
Miért ellenségek?
A Kos a szabályokat csak iránymutatóként használja, a Bak viszont az első betűtől az utolsóig eleget tesz azoknak. Ez a nézeteltérés könnyen konfliktushoz vezethet kettejük közöttük. A Kos szíve szerint átsiklana valamint, amit viszont elfelejt a Bak orrára kötni. Előfordul, hogy a Bak a basáskodó, idősebb testvér szerepében tetszeleg a „nemtörődöm” óvodásként kezelt Kossal szemben.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bika és a Vízöntő kapcsolata

Miért barátok?
Amikor a Bika feldühödik valamin, a Vízöntő a barátjánál keres vigaszt, és mivel a pártjára áll, biztosítja egyetértéséről, ezért a Bika igazolva látja a haragját – máskülönben kénytelen lenne azt lenyelni.
Miért ellenségek?
A Vízöntő nem tart attól, hogy ha valamin változtatnia kell, az sokszor rombolással és újjáépítéssel jár, míg a nyugalomra, kiszámíthatóságra vágyó Bika úgy szeret mindent, ahogy van. A változás a Vízöntő számára alkalom az ünneplésre, a Bikának inkább figyelmeztető jel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: