Skorpió

Tipikusan az a jegy, aki rájátszik a titokzatosságra. Szenvedélyes és harcias típus. Csak akkor nyílik meg előtted, ha teljes a bizalma irántad. Ellenkező esetben az életben nem lennél képes megmondani, hogy vajon azt az arcát mutatja feléd, ami valóban a bensőjében lakkozik. Nem a rosszindulat vezérli, egyszerűen óvja magát a külvilágtól. Azonban ha valaki megsérti, az tartson a Skorpió bosszúálló haragjától.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Az intelligens álmodozók, akik szeretnek rébuszokban beszélni és talán nem is szándékoznak előled semmit rejtegetni, mégis annyira elvont személyiségek, hogy rájuk kell hangolódnod ahhoz, hogy képes légy megérteni őket. Szabad szelleme nem hajlandó figyelembe venni azt, ha valaki nem tud rajta kiigazodni, számára nem fontos, hogy mindenki szeresse és megértse őt.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 női csillagjegy, akik a legfüggetlenebb mind közül, határozottak és kihívást jelentenek a férfiak számára!

Halak

Szeret a fantáziavilágában élni. Sokszor megesik, hogy annyira a bensőjével van elfoglalva, hogy megfeledkezik a környezetéről. Néha teljesen megközelíthetetlen, mert fontosabb számára a belső munka, mint egy felszínes beszélgetés. Könnyen változhat a hangulata, aminek senki nem tudja igazán az okát és természetesen erről ő sem fog egykönnyen beszámolni. Ha haragra gerjed az nem mások ellen szokott irányulni, hanem leginkább magával akad problémája vagy egy adott szituációval.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Ezeknek a csillagjegyeknek szinte teljesíthetetlenek az elvárásai

 

Forrás:

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: