Minden csillagjegyben ott rejlik a lehetőség, hogy valódi lepedőakrobatává váljon. Ez a három csillagjegy előnyben van mindenki máshoz képest, ők szenvedélyre születtek. Vajon te is a legforróbb jegyek közé tartozol? A horoszkópban megtalálod a választ.

1. A Bika a legérzékibb

Meglepő, hogy a Bika vezeti a legszenvedélyesebb csillagjegyek listáját, akinek uralkodó bolygója a szerelemfelelős Vénusz? Nem igazán. A csillagjegy szülöttei nagyon érzékiek, lételemük a fizikai érintés, ráadásul ők nemcsak akkor teszik oda magukat, amikor fülig szerelmesek, hanem a futó kalandokban is. Hihetetlenül lelkes és gyengéd szerető, aki, mint mindennek, a szeretkezésnek is megadja a módját, gyertyával, zenével, fürdővel, érzéki masszázzsal…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-23)

Életében ma elõtérbe kerülhet a mozgás, melyet mindegy, hogy valósít meg, csak csinálja és élvezze, mert kulcsfontosságú az egészségmegõrzésben! Pénzügyeivel kapcsolatos aggodalmaira a legjobb orvosság, ha már a gondok észlelésekor rögtön a megoldásukra koncentrál. Tegye azt, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-30 - A mai napon csakis ösztöneire hallgasson, amik segíthetnek most megóvni egy nagy csalódástól.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-11-30 - A mai napon csakis ösztöneire hallgasson, amik segíthetnek most megóvni egy nagy csalódástól.

Bármit is parancsol szíve, semmi se biztos, s hamar megváltozhat, ezért adjon még egy kis idõt magának. Bizonytalansága természetes ilyenkor, hiszen elõfordulhat, hogy válaszúthoz érkezett élete. Ne kapkodjon, nincs hova sietnie a fontos döntésekkel!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: