Minden csillagjegyben ott rejlik a lehetőség, hogy valódi lepedőakrobatává váljon. Ez a három csillagjegy előnyben van mindenki máshoz képest, ők szenvedélyre születtek. Vajon te is a legforróbb jegyek közé tartozol? A horoszkópban megtalálod a választ.

1. A Bika a legérzékibb

Meglepő, hogy a Bika vezeti a legszenvedélyesebb csillagjegyek listáját, akinek uralkodó bolygója a szerelemfelelős Vénusz? Nem igazán. A csillagjegy szülöttei nagyon érzékiek, lételemük a fizikai érintés, ráadásul ők nemcsak akkor teszik oda magukat, amikor fülig szerelmesek, hanem a futó kalandokban is. Hihetetlenül lelkes és gyengéd szerető, aki, mint mindennek, a szeretkezésnek is megadja a módját, gyertyával, zenével, fürdővel, érzéki masszázzsal…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap a meghittség és a szeretet jegyében telhet, amennyiben hajlandó kinyilvánítani érzéseit a környezetében élõknek. Ha így tesz, a mai nap nagyban hozzájárulhat az ön számára oly fontos érzelmi stabilitás fenntartásához, melybõl hatalmas energiákat meríthet a mindennapi küzdelmek során. A csillagok ráadásul ehhez most jelentõs érzelmi többletet és pozitív energiákat adnak hozzá, így a ma megtett ölelések, a ma elcsattant csókok, a ma kiejtett érzelmes szavak jelentõs szereppel bírnak majd a jövõre nézve. Mindemellett a nap során még jókedv és vidámság is kísérheti lépteit, így ez egy igazán tökéletes nap lehet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Ezt a 3 csillagjegyet nem szokták megcsalni, illetve velük ez maga a halálos ítélet aláírása!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: