Nem jöhet mindig mindenkinek minden össze – ez a három csillagjegy például a héten inkább a rövidebbet húzza, de azért nem kell nagyon aggódniuk. Nagy tragédiára nem kell számítani, egyszerűen ezek a csillagjegyek inkább ne vágjanak bele kockázatosabb dolgokba, és ha lehet, a nagy beszélgetéseket se erre a hétre tartogassák – inkább várják ki, mi lesz később!

Bika: konfliktus vár ránk otthon

Mindegy, hogy a szüleinkkel, a párunkkal vagy a gyerekünkkel, de valamelyik rokonunkkal biztosan szóváltásba keveredhetünk a héten, ráadásul teljesen feleslegesen. Ezt mi látjuk, és rendeznénk is a helyzetet, de a másik köti az ebet a karóhoz, és nem enged az igazából. Ne ez a hét legyen az, amelyen mindenképpen meg akarjuk oldani a problémát, mert csak tovább mélyíthetjük a konfliktust, amit később sokkal nehezebb lesz helyrehozni. Hagyjuk, hogy mindkét fél lehiggadjon!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

A mai napon rádöbbenhet, hogy mostanság bizony feleslegesen aggódott bizonyos dolgok miatt, ugyanis a lehetõ legjobban halad minden. Ezt a felismerést alkalmasint ünnepelje is meg egy jó barátjával, vagy kedvesével egy finom pohárka ital mellett, hisz mindig jót tesz az embernek egy kis lazítás a nehezebb idõszakok után.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szombati Horoszkóp - Rá fog döbbenni, hogy túl gyorsan vont le bizonyos következtetéseket...

Szűz: monotonnak érezzük az életünket

Ezen a héten rádöbbenhetünk, hogy valami hiányzik az életünkből: monoton, sivár, és ugyanazt csináljuk minden nap. Vigyázzunk azonban a hirtelen változásokkal, hiszen nem feltétlenül érzékeljük most jól a dolgokat, csak egy rosszabb időszakon megyünk keresztül, ami bizony elmúlik majd. Ha olyan dolgokat művelünk, amelyek visszafordíthatatlanok, komoly kárt tehetünk az életünkben, szóval ha lehet, ne most szakítsunk, és ne is mondjunk fel a munkahelyünkön, hogy Tibetbe költözzünk szerzetesnek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

Néha nagyon is nehéz megõriznie az embernek kreatív gondolkodását a társadalom által állított korlátokkal és sztereotípiákkal szemben. Ennek ellenére, ön csak maradjon eredeti, kedves Szûz, s ne kössön semmilyen kompromisszumot sem a minõség rovására!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak: a béka feneke alatt az önbizalmunk

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor csak úgy, a semmiből elveszik minden önbizalmunk – a Bakok most ezt élhetik át, még akkor is, ha valójában semmi nem váltotta ki bennük ezt a folyamatot. Egyszerűen rossz passzban vannak, és úgy érzik, nem értékeli őket senki. Ne dőljünk be a kisördögnek a vállunkon, és próbáljuk meg feljebb tornázni az önbecsülésünket – de semmiképp se panaszkodjunk folyamatosan a barátainknak, mert ez az időszak hamarosan elmúlik, és a következő héten már újra boldogok és magabiztosak leszünk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-21)

A mai napon, míg egyfelõl aggaszthatják bizonyos dolgok, például szerelmi téren, addig másfelõl, meglehetõsen pozitív impulzusok érhetik, amik sokat segíthetnek feledtetni a problémákat. Merítsen erõt ezekbõl, hogy sikerüljön megoldást találnia másokra!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás: