Nem jöhet mindig mindenkinek minden össze – ez a három csillagjegy például a héten inkább a rövidebbet húzza, de azért nem kell nagyon aggódniuk. Nagy tragédiára nem kell számítani, egyszerűen ezek a csillagjegyek inkább ne vágjanak bele kockázatosabb dolgokba, és ha lehet, a nagy beszélgetéseket se erre a hétre tartogassák – inkább várják ki, mi lesz később!

Bika: konfliktus vár ránk otthon

Mindegy, hogy a szüleinkkel, a párunkkal vagy a gyerekünkkel, de valamelyik rokonunkkal biztosan szóváltásba keveredhetünk a héten, ráadásul teljesen feleslegesen. Ezt mi látjuk, és rendeznénk is a helyzetet, de a másik köti az ebet a karóhoz, és nem enged az igazából. Ne ez a hét legyen az, amelyen mindenképpen meg akarjuk oldani a problémát, mert csak tovább mélyíthetjük a konfliktust, amit később sokkal nehezebb lesz helyrehozni. Hagyjuk, hogy mindkét fél lehiggadjon!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A mai nap a meghittség és a szeretet jegyében telhet, amennyiben hajlandó kinyilvánítani érzéseit a környezetében élõknek. Ha így tesz, a mai nap nagyban hozzájárulhat az ön számára oly fontos érzelmi stabilitás fenntartásához, melybõl hatalmas energiákat meríthet a mindennapi küzdelmek során. A csillagok ráadásul ehhez most jelentõs érzelmi többletet és pozitív energiákat adnak hozzá, így a ma megtett ölelések, a ma elcsattant csókok, a ma kiejtett érzelmes szavak jelentõs szereppel bírnak majd a jövõre nézve. Mindemellett a nap során még jókedv és vidámság is kísérheti lépteit, így ez egy igazán tökéletes nap lehet!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Így fedezd fel újra az igazi boldogságot a csillagjegyed szerint – Boldog vagy?

Így fedezd fel újra az igazi boldogságot a csillagjegyed szerint – Boldog vagy?

Hogy érzed magad? Boldog vagy? Lehangolt? Valahol a kettő között? Szeretnél újra önfeledt lenni és meglátni a dolgok pozitív oldalát?

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz: monotonnak érezzük az életünket

Ezen a héten rádöbbenhetünk, hogy valami hiányzik az életünkből: monoton, sivár, és ugyanazt csináljuk minden nap. Vigyázzunk azonban a hirtelen változásokkal, hiszen nem feltétlenül érzékeljük most jól a dolgokat, csak egy rosszabb időszakon megyünk keresztül, ami bizony elmúlik majd. Ha olyan dolgokat művelünk, amelyek visszafordíthatatlanok, komoly kárt tehetünk az életünkben, szóval ha lehet, ne most szakítsunk, és ne is mondjunk fel a munkahelyünkön, hogy Tibetbe költözzünk szerzetesnek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

A Szûz ma akkor érheti el a maximális hatást, ha a nehezen induló reggel frusztráló körülményei által felgyülemlett, alapvetõen bosszankodása gerjesztette energiáit, tevékenykedésbe és kreativitásba öli. Ez egyrészt hamarabb meg fogja nyugtatni, mint gondolná, másrészt, látva a haladás jeleit dolgain, egész biztosan, tartós jó kedvre is deríti majd, annak ellenére, hogy a nap elõrehaladtával szinte folyamatosan lehet számolni apróbb-cseprõbb kellemetlenségekkel. Ne feledje, minél többet mosolyog, annál kevésbé lesznek zavaróak a napi rutint bojkottáló tényezõk. Végül is a boldog élet egyik alapja, ha az ember megtanul az élet ügyes-bajos dolgain is nevetni!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Bak: a béka feneke alatt az önbizalmunk

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor csak úgy, a semmiből elveszik minden önbizalmunk – a Bakok most ezt élhetik át, még akkor is, ha valójában semmi nem váltotta ki bennük ezt a folyamatot. Egyszerűen rossz passzban vannak, és úgy érzik, nem értékeli őket senki. Ne dőljünk be a kisördögnek a vállunkon, és próbáljuk meg feljebb tornázni az önbecsülésünket – de semmiképp se panaszkodjunk folyamatosan a barátainknak, mert ez az időszak hamarosan elmúlik, és a következő héten már újra boldogok és magabiztosak leszünk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-21)

Legyen ma kissé kedélyesebb, kedvesebb másokhoz, s fogadja el, hogy vannak, akik úgy szeretik, ahogy van, bármennyire is ijesztõ legyen mindez! Tegye félre a gyanakvást, s próbálja meg többször kifejezni érzéseit, melyeket, pusztán elõvigyázatosságból, hajlamos módszeresen takargatni. Ön egy kívül vidám, laza, de mégis legbelül annál mélyebben érzõ ember, s higgye el, hogy ezt közeli hozzátartozói is pontosan tudják önrõl, s õszintén tisztelik is érte, de beláthatja, hogy ettõl függetlenül, azért jól eshet szeretteinek is, ha legalább nekik engedi, hogy néha a maszk mögé lássanak...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Forrás: