3. A Skorpió a lelkedbe lát

Amikor a Skorpió a szemedbe néz, olyan, mintha a lelkedbe látna. Már-már boszorkányos megérzéseit uralkodó bolygójának, a Plútónak köszönheti, amely a sötétséghez, a mély átalakulásokhoz és persze a földöntúli megérzésekhez is kapcsolható. Ez az energia pedig lehetővé teszi számára, hogy logikus elméjétől függetlenül, a megérzéseire hagyatkozva hozza meg legjobb döntéseket.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, rendkívül kreatívan állhat egy bizonyos feladat megoldásához, s, ha sikerül idejével is jól sáfárkodnia, akkor ma valóságos csodát vihet véghez, amit mások is elismernek majd! Élvezze a dicsérõ szavakat, hisz megdolgozott értük. A hétköznapi sikereknél nincs is jobb önbizalom növelõ, motiváló erõ!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. A Halak megálmodja a jövőt

A Halak annyira érzékeny csillagjegy, hogy még a legfinomabb rezgések is hatással vannak rá: jó eséllyel mindenki más előtt sejt meg dolgokat. Uralkodó bolygója, a Neptunusz felelős az álmokért, az egyedi a fantáziavilágért, éppen ezért jól tudja, az igazság sosem csak fekete-fehér, intuíciója mindenkor kisegíti őt. Sőt, az igazság rendre álmok formájában érkezik hozzá.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai nap plusza az, kedves Halak, hogy minden eddiginél jobban bízhat a most hozott döntéseiben, így, itt az ideje meghozni azokat néhány olyan területen, melyeket eddig hanyagolt, vagy komoly dilemmát okoztak önnek, legyen szó munkáról, pénzügyekrõl, vagy éppen magánéletrõl! Most önnél a Joker, használja fel jól ott, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: