Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy azok az emberek, akik nem ebbe a csillagjegyben születtek, rossz szülők lennének. Ez csak egy érdekes megfigyelés.

Bika

Az első helyet a gondoskodó és felelősségtudó Bikák foglalják el. Hűséges partner, értelmes szülő, a Bika mindig nagyon gyakorlatias és takarékos. Stabilitás és belső harmónia amit a Bika feltétlenül átad a gyermekeinek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - A csillagok állása rendkívül kedvező önre nézve, ezért aztán....

Rák

Érzékenysége és együttérzése miatt a Rák rendkívüli figyelmet szentel a gyermekének az igényeire. Az érzelmessége ennek a csillagjegynek az, ami erősen összeköti a családot.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Vitathatalan vezető tulajdonsága a „királyi” jegynek, öröklődik gyermekeiben. Az Oroszlán tudja, hogyan használja rendkívüli elméjét, bármilyen fellépő probléma esetén. Kiváló humorérzéke és életvidámsága segít átvészelni a viszontagságokat és könnyedén átlép a problémákon.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma nagyon forgalmas napra számíthat, kedves Oroszlán. Már reggel sok dolga lehet otthon, majd jönnek az elhalaszthatatlan elintéznivalók, és természetesen munkájában is megtalálják a bonyolult ügyek. Ezt az egész napos fárasztó, hektikus nyüzsgést a legjobb, ha este egy baráti összejövetel keretében vezeti le.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: