Vajon mennyire bátor és kezdeményező típus vagy? Mennyi kockázatot vállal a párod? Ki mersz állni önmagadért, a véleményed mellett? A horoszkópból most kiderül, mennyire bátrak és merészek – vagy nem – a csillagjegyek.

A Kos

Ha valaki szinte keresi a kockázatokat az életében, ő minden bizonnyal a Kos. Kifejezetten bátor és merész, őt a valódi kihívások éltetik. Nagyon magabiztos és céltudatos, ő akkor is belevág a végrehajtásba, ha tervei veszélyesnek tűnnek. Minél több a rizikó, a Kos annál jobban érzi magát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp március  10. kedd – az Ikrek új lehetőséget kap,a Szüzet nagy változás éri, a Bakot bántani fogják!...

A Bika

A Bika merőben másként viselkedik. Ő a biztonsági játékos, a veszélyeket, amikor csak teheti, messze elkerüli. Életében a nyugalmat, a kényelmet szereti a leginkább, a stresszes helyzetek nem az ő asztala. Köszöni, neki tökéletesen megfelel minden, ami előre kiszámítható.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek

Az Ikrek nem fél a kockázatoktól, ugyanakkor annál okosabb és találékonyabb, hogy könnyelműen vállalja a veszélyes szituációkat. Sőt, ilyen esetekben nagylelkűen maga elé engedi a többieket, és miután teljesen felmérte a kockázatokat, csak akkor lép, ha biztosan meg is éri neki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák

A Rák óvatos duhaj, róla csöppet sem állítható, hogy a legbátrabbak közé tartozna. Az elővigyázatosság, az óvatosság nála mindennél fontosabb. Meggyőződése szerint aki folyton kihívja maga ellen a sorsot, nagyon sokat veszít az életében. Ő már csak ezért is inkább kerüli a bajt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: