Az Oroszlán nő

Az Oroszlán hölgy kegyeiért meg kell küzdeni. Ő a társaságok központja, kisugárzásával mindenkit elvakít, tényleg varázslatos személyiség. Különlegesnek kell ahhoz lenni, hogy bárki is felkeltse a figyelmét. Éppen ezért partnerét olyan szerelemmel halmozza el, amiben annak korábban nem volt része. Úgy kezeli párját, mint valami királyi méltóságot, s persze mindenkinek eldicsekszik róla. A négy fal között ugyanakkor drámai megnyilvánulásai időnként gondot okozhatnak.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

A Szűz nő

A Szűz nő mindenben igyekszik párja segítségére lenni. Az a fajta, aki addig nem nyugszik, amíg szerelme fel nem készül a nagyobb feladataira, kisegíti a többletmunkában, s mindent megtesz, hogy könnyebbé tegye számára a mindennapokat. A társa sokat tanulhat tőle, ő ugyanis mindig tele van ötletekkel, miközben rendkívül megfontolt és óvatos. Mindezek ellenére a tomboló énjére sem árt felkészülni…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Ezek a csillagjegyek irigylésre méltóan tudnak kapcsolatot teremteni!

A Mérleg nő

A Mérleg hölgy nem hagy kétséget afelől, hogy a párkapcsolat számára szent és sérthetetlen. Végtelenül elbűvölő, elegáns, társaságkedvelő, párja büszke, hogy maga mellett tudhatja. Kitűnően egyensúlyoz az extrovertált és az érzékeny otthonülős énje között, aminek köszönhetően remekül ki lehet vele jönni. Nem szereti ugyanakkor a konfliktusokat, amelyek időnként passzív-agresszívvé teszik, mert azért érvényt akar szerezni a véleményének.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

A Skorpió nő

A Skorpió hölgy hevessége és érzékiessége múlhatatlan. Társát elsőként rejtelmes kisugárzása babonázza meg. Ő az, aki tűzön-vízen át kitart a szerelme mellett, bármilyen őrültségre képes, hogy biztonságban, boldogságban tudhassa. Szerelme olyan heves, hogy szinte másik dimenzióban érezheti magát mellette a partnere. Ám féktelen rajongása negatívumként is felróható: túlságosan is birtokolni szeretné párját, és a féltékenységre is igencsak hajlamos.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: