A Nyilas nő

A Nyilas nő gondoskodik, hogy az élete véget nem érő kalanddá váljon. Az „unalom” szó hiányzik a szótárából, alig várja, hogy újabb és újabb dolgokat fedezzen fel a társával, kész arra, hogy körbeutazza a világot, és soha nem fél elhagyni a komfortzónáját. A párja imádja, hogy közösen lelhetnek addig ismeretlen dolgokra. Időnként azonban annyira elvarázsolja a kaland, hogy társa azt kívánja, bárcsak gyakrabban behúzhatná azt a bizonyos „kéziféket”.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak nő

A Bak nő mellett szuper erős társra találhat az igazán szerencsés férfi. Nagyravágyó tervekkel a tarsolyában minden segítséget megad a párjának, hogy legmerészebb álmait is megvalósítsa. Mellett szinte biztosan rutinosabbá és felelősségteljesebbé válik a társa. A szerelemmel kapcsolatban meglehetősen romantikus és nosztalgikus elképzelései vannak, társát abba az időbe repíti vissza, amikor a lovagiasság, az udvarlás számított a legnagyobb erénynek. Munkamániája miatt hajlamos lehet elfelejtkezni a szerelméről.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-16

A Vízöntő nő

A Vízöntő nő párja úgy érezheti, mintha mitikus lénnyel randizna. A csillagjegy szülötte ugyanis olyannyira különleges, hogy társa gyorsan rájön, hozzá hasonlót keresve sem találna. Huncut és bűbájos, jókedvű, s tisztában van azzal is, miként nyerheti meg a környezetét. Remekül teremt kapcsolatokat, tele van egyedi ötletekkel, ismeretei lenyűgözőek. Szerelme soha nem unja meg, hogy tudásából táplálkozzon. Az viszont biztos, meggyőződése szerint ő soha nem hibázhat. Ez pedig egy idő után dühítő tud lenni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak nő

A Halak hölgy olyan, mintha éppen álomból lépne ki. A valós életnél nem reked meg, a mindennapjait nagy adag fantáziával színesíti. Kedves és érzékeny, a társa biztos lehet, hogy bármiről beszélgethet vele, nem kell attól tartania, hogy ne értené meg. Nyitott és lágyszívű, arra biztatja társát, hogy fejlődjön, változzon, kutasson. Figyelmetlen lehet ugyanakkor, és könnyen zavarba jön, s olykor-olykor a társát hibáztatja, ha valami épp nem sikerül.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: