Néhány csillagjegynek nagyon nehéz a szeretetét a párjának kimutatni. Kész vagy mindent megadni, ám mégis lehetetlen küldetésnek tűnik bensőséges kapcsolatot kialakítani a pároddal? Nos, a horoszkóp szerint a csillagjegyek érzelmileg másképp fogékonyak, valakivel könnyebb intim viszonyt teremteni, míg másoknál nem kevés akadályt kell leküzdeni ugyanehhez. Melyik kategóriába tartozol, s melyikbe a „kiszemelted”?

1. Szűz

A Szűz gyakorlatiasan gondolkodik a párkapcsolatot illetően: meghatározott szabályokat követ, amivel nem könnyíti meg a párja dolgát, hacsak nem hasonló az érdeklődésük. Kapcsolatában ragaszkodik a vezető szerephez, s nem a szerető, törődő társ mezét ölti magára. Vastag falakat emel maga köré, s még ha szeret is téged, nem igazán enged közel a lelkéhez. Nem mindig könnyű vele, ám megéri a fáradtságot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai nap ideálisnak ígérkezik a tanulásra, az önfejlesztésre, kedves Szûz, így, ha teheti, érdemes is ilyesmivel töltenie az egész napot. Alkalmasint utána nézhet egy két újdonságnak, azzal kapcsolatban, amivel mostanában foglalatoskodik, esetleg hasznos lehet kinéznie egy tanfolyamot, vagy szakmai továbbképzést, esetleg nyelvi gyorstalpalót, egyszóval bármit, amiben szívesen fejlõdne, mert ez még nagy hasznára lehet a jövõben. Mivel az elmepallérozás ráadásul igen kellemes és élvezetes tevékenység is önnek, ezért minden bizonnyal nagyon fogja élvezni ezt a mai napot!

Horoszkóp szerinti feleség-rangsor – a Mérlegek valóságos álom-feleségek!

2. Skorpió

A Skorpió párkapcsolata érdemben függ az érettségétől. Általában később érő típus, s amíg erre nem kerül sor, addig nincs tisztában, miként viselkedjen a párkapcsolatban. Szenvedélyes viszonyra vágyik, amelyben a pillanat töredéke alatt változik a hangulata. Imád taktikázni, s ha nem vagy partner ebben, nem való hozzád. Ha mégis ellopta el a szívedet, a legnehezebb feladat lesz, hogy dűlőre jusson az érzelmeit illetően.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Kedves Skorpió, most maga mögött hagyhatja az elmúlt hónapokban felgyülemlett szentimentális problémáit. Ez egy jó alkalom, hogy tanuljon valami újat, változtasson berögzül szokásain, s egy kicsit felrázza életének elfáradt, vagy éppen kevés figyelmet kapó részeit is. Legyen elõvigyázatosabb ezen túl, hogy ne essen még egyszer ugyanabba a régi csapdába.

3. Nyilas

A Nyilas érdeklődő, kalandvágyó típus, aki a legritkább esetben marad nyugton. Imád flörtölni, s nagyon nehezen kötelezi el magát. Olyan partnerre vágyik, aki mindig vele tart ahelyett, hogy fékezni próbálná. Mások életviteléhez nem szívesen alkalmazkodik, így ha magad mellett akarod tudni, kénytelen vagy elfogadni az övét. Szeretni őt olyan, mint hagyni szabadon szárnyalni, s valljuk be, nem pont az, amiről a legtöbben álmodoznak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

4. Vízöntő

A Vízöntő nagyon kedves csillagjegy, általában barátságot köt valakivel még azelőtt, hogy úgy döntene, komolyabb kapcsolatot is el tud képzelni vele. Ez a legjobb módja, hogy párkapcsolatba kerülhess vele: mivel fontos neki, hogy kellően megismerjen téged, a barátságon keresztül vezet az út a szívéhez. Nem könnyen nyílik meg, de nem is reménytelen eset.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-10-22)

Kedves Vízöntõ, a mai napon igazán energikusnak érezheti magát. Használja ki ezt a löketet és bizonyítsa munkahelyén rátermettségét. Biztos lehet benne, hogy felfokozott teljesítménye másnak is feltûnik majd és kitudja még a végén elõnye is származhat belõle. Ne feledje ki kedvesét se a jóból, munka után találjon ki valamilyen közös programot kettejüknek. Menjenek vacsorázni, moziba vagy épp a parkba sétálni. Biztos lehet benne, hogy energikusságát a késõbbi órákban is kamatoztathatja majd!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: