Néhány csillagjegynek nagyon nehéz a szeretetét a párjának kimutatni. Kész vagy mindent megadni, ám mégis lehetetlen küldetésnek tűnik bensőséges kapcsolatot kialakítani a pároddal? Nos, a horoszkóp szerint a csillagjegyek érzelmileg másképp fogékonyak, valakivel könnyebb intim viszonyt teremteni, míg másoknál nem kevés akadályt kell leküzdeni ugyanehhez. Melyik kategóriába tartozol, s melyikbe a „kiszemelted”?

1. Szűz

A Szűz gyakorlatiasan gondolkodik a párkapcsolatot illetően: meghatározott szabályokat követ, amivel nem könnyíti meg a párja dolgát, hacsak nem hasonló az érdeklődésük. Kapcsolatában ragaszkodik a vezető szerephez, s nem a szerető, törődő társ mezét ölti magára. Vastag falakat emel maga köré, s még ha szeret is téged, nem igazán enged közel a lelkéhez. Nem mindig könnyű vele, ám megéri a fáradtságot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a 3 csillagjegy megsínyli az augusztust

2. Skorpió

A Skorpió párkapcsolata érdemben függ az érettségétől. Általában később érő típus, s amíg erre nem kerül sor, addig nincs tisztában, miként viselkedjen a párkapcsolatban. Szenvedélyes viszonyra vágyik, amelyben a pillanat töredéke alatt változik a hangulata. Imád taktikázni, s ha nem vagy partner ebben, nem való hozzád. Ha mégis ellopta el a szívedet, a legnehezebb feladat lesz, hogy dűlőre jusson az érzelmeit illetően.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Nyilas

A Nyilas érdeklődő, kalandvágyó típus, aki a legritkább esetben marad nyugton. Imád flörtölni, s nagyon nehezen kötelezi el magát. Olyan partnerre vágyik, aki mindig vele tart ahelyett, hogy fékezni próbálná. Mások életviteléhez nem szívesen alkalmazkodik, így ha magad mellett akarod tudni, kénytelen vagy elfogadni az övét. Szeretni őt olyan, mint hagyni szabadon szárnyalni, s valljuk be, nem pont az, amiről a legtöbben álmodoznak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Vízöntő

A Vízöntő nagyon kedves csillagjegy, általában barátságot köt valakivel még azelőtt, hogy úgy döntene, komolyabb kapcsolatot is el tud képzelni vele. Ez a legjobb módja, hogy párkapcsolatba kerülhess vele: mivel fontos neki, hogy kellően megismerjen téged, a barátságon keresztül vezet az út a szívéhez. Nem könnyen nyílik meg, de nem is reménytelen eset.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: