Néhány csillagjegynek nagyon nehéz a szeretetét a párjának kimutatni. Kész vagy mindent megadni, ám mégis lehetetlen küldetésnek tűnik bensőséges kapcsolatot kialakítani a pároddal? Nos, a horoszkóp szerint a csillagjegyek érzelmileg másképp fogékonyak, valakivel könnyebb intim viszonyt teremteni, míg másoknál nem kevés akadályt kell leküzdeni ugyanehhez. Melyik kategóriába tartozol, s melyikbe a „kiszemelted”?

1. Szűz

A Szűz gyakorlatiasan gondolkodik a párkapcsolatot illetően: meghatározott szabályokat követ, amivel nem könnyíti meg a párja dolgát, hacsak nem hasonló az érdeklődésük. Kapcsolatában ragaszkodik a vezető szerephez, s nem a szerető, törődő társ mezét ölti magára. Vastag falakat emel maga köré, s még ha szeret is téged, nem igazán enged közel a lelkéhez. Nem mindig könnyű vele, ám megéri a fáradtságot.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Talán kissé elvesztette a fonalat az utóbbi idõben anyagi ügyeit tekintve, ezért ma úgy dönthet, kedves Szûz, hogy megregulázza pénztárcáját. Számba veszi bevételeit, kiadásait és készít egy kiszámítható, jól beosztott költségvetést. Ez lehet, hogy a vártnál több idõbe telik majd, de megéri a fáradozást, mert ennek hatására sikeresen megspórolhatja a nyaralásra szánt összeget is. Inkább, ha úgy sok, amit bevállalt, tartson kisebb-nagyobb szüneteket, hiszen a terv és a papírok nem fognak elfutni.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Csütörtöki Horoszkóp 2023-03-30

2. Skorpió

A Skorpió párkapcsolata érdemben függ az érettségétől. Általában később érő típus, s amíg erre nem kerül sor, addig nincs tisztában, miként viselkedjen a párkapcsolatban. Szenvedélyes viszonyra vágyik, amelyben a pillanat töredéke alatt változik a hangulata. Imád taktikázni, s ha nem vagy partner ebben, nem való hozzád. Ha mégis ellopta el a szívedet, a legnehezebb feladat lesz, hogy dűlőre jusson az érzelmeit illetően.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Nyilas

A Nyilas érdeklődő, kalandvágyó típus, aki a legritkább esetben marad nyugton. Imád flörtölni, s nagyon nehezen kötelezi el magát. Olyan partnerre vágyik, aki mindig vele tart ahelyett, hogy fékezni próbálná. Mások életviteléhez nem szívesen alkalmazkodik, így ha magad mellett akarod tudni, kénytelen vagy elfogadni az övét. Szeretni őt olyan, mint hagyni szabadon szárnyalni, s valljuk be, nem pont az, amiről a legtöbben álmodoznak.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Vízöntő

A Vízöntő nagyon kedves csillagjegy, általában barátságot köt valakivel még azelőtt, hogy úgy döntene, komolyabb kapcsolatot is el tud képzelni vele. Ez a legjobb módja, hogy párkapcsolatba kerülhess vele: mivel fontos neki, hogy kellően megismerjen téged, a barátságon keresztül vezet az út a szívéhez. Nem könnyen nyílik meg, de nem is reménytelen eset.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: