5. Bak

Bár jó érzés megbízható partnerrel élni, a Bak csöppet sem az a romantikus és szerelmes típus. A párkapcsolat esetében olyan, mint egy üzlet: számba veszi a pozitívumokat és negatívumokat, s mérlegeli, nyereséges befektetésnek számít-e nála a másik. Számos erénye ellenére sem könnyű őt szeretni, hiszen a párkapcsolatában nála nem az érzelmekre kerül a hangsúly.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. Ikrek

Az Ikrek teljes szívéből szereti a párját, s hisz a párkapcsolat működőképességében, amiért mindent meg is tesz. Szokatlanul érzelmes tud lenni, amivel olykor kiboríthatja a párját. Úgy érzékelheti a másik, hogy az Ikrek teljesen rátelepszik, s szinte fojtogatja az érzéseivel, míg ő nem képes ezzel az intenzitással szeretni. Csapdában érezheti magát, nem tudván, miként derítse ki, mennyi szeretetet is kellene nyújtani a párjának.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-10-13

7. Oroszlán

Az Oroszlán vonzerejének nem könnyű ellenállni, hiszen érdekes, magabiztos és szenvedélyes típus. Viszont meglehetősen nagy egóval áldotta meg a sorsa, amit nem árt kontroll alatt tartani. Elvárja a párjától, hogy mindenben a legjobbnak tekintse, s persze a folyamatosan elismerésre, dicséretre vágyik. Ha ezt az „apróságot” elnézi neki a társa, könnyen rájöhet, őt nem is olyan nehéz szeretni. Ám akit taszít az egocentrikus viselkedés, érdemesebb távol maradni tőle.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Kos

A Kos tudja, mit akar, s nem fél mindent megtenni a céljai megvalósítása érdekében. Nem adja meg magát harc nélkül. Ha kiszemelt téged magának, nem könnyű ellenállni a csábításának. Egy dolog biztos: mellette nem lehet unatkozni. Bár meglehetősen elfoglalt, s olykor nincs ideje a párkapcsolatra, amikor igazán szerelmes, a társára mindenképp szakít időt.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: