9. Bika

Ha Bika a szíved választottja, határozottan jól döntöttél. Ő ugyanis, ha teljes szívével szeret valakit, akkor mindent megtesz érte. Stabil hátteret biztosít, megbízható partner a kapcsolatban, s a csillagjegyek között ő az egyik leghűségesebb típus. A negatívuma közé tartozik, hogy túl lassú és unalmas lehet. Épp ezért, ha kalandokra, izgalmakra vágysz, nem a Bika a hozzád való partner.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Ki a régivel és be az újjal! Ma ez a mondat vezérelheti, kedves Bika. Néha bizony jót is tesz egy kis külsõ, belsõ megújulás, legyen szó otthonunkról, vagy önmagunkról egyaránt. Mivel a mai napon különösen innovatív energiákat sugároz ön felé az univerzum, mindenképpen gondolkodjon valamelyikben. Amúgy sem árt néha megtörni egy kicsit a monotonitást! Arról nem is szólva, hogy néha egy kis apróság is milyen sokat számít, ha ilyesmirõl van szó...

10. Mérleg

A Mérleg mindent elkövet, hogy boldoggá tegyen, hiszen őt pontosan ugyanez tesz boldoggá. Számára párja élvez mindenben elsőbbséget, még ha ez azzal is jár, hogy bizonyos dolgokon változtatnia kell. Nagyon könnyű őt szeretni, mert vidám, kedves és nagyon romantikus csillagjegy, aki azt várja el csupán a párjától, hogy hozzá hasonlóan a szíve csücske legyen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

A mai egy igazán izgalmas és intuitív napnak ígérkezik az ön számára, kedves Mérleg. Kíváncsisága és információ éhsége ma csúcsot dönthet, aminek következtében a környezetében páratlan eredményeket lesz képes a nap folyamán produkálni. Legyen szó szakmáról, vagy érzelmekrõl, egy teljesen új út nyílhat meg most ön elõtt!

11. Halak

Egészen kivételesnek számít, ha a szerelmed Halak. Nagyon érzelmes típus, s bármit csinál, az összhangban van a szellemiségével, az érzelmeivel, az életerejével. Minden porcikájával szeret téged, s ugyanezt várja persze tőled is. Nem képes csupán félig-meddig szeretni, az ő mottója a „mindent vagy semmit”. Nagyon hálás típus, így amit tőled kap, azt biztosan duplán kapod vissza.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Ha ma valami sehogy sem akar összejönni, akkor mindenképpen próbálja meg egy teljesen más megvilágításba helyezni a dolgait, kedves Halak. Agyalja ki, hogyan lehetne menteni a helyzetet, hisz az idõ meglehetõsen szoríthat az ügyben. Ha minden kötél szakad, ne restelljen egy jó barátjától, vagy munkatársától segítséget kérni. Most a lényeg a szerencsés végkimenetel!

12. Rák

A Rák türelmes, megbocsátó és kedves típus, aki a szerelemre született. Bármit is csinál az életben, az a párja iránti szerelmet, a tőle kapott szeretetet tükrözi. A leggondoskodóbb a csillagjegyek között: örömmel vigyáz rád, törődik veled, s cserébe csupán szeretetet kér. Nem mérlegeli a kedvező és kedvezőtlen tulajdonságaidat, nem rója fel folyton a hibáidat, olyannak szeret, amilyen vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-12-01)

Ma egy meglehetõsen komoly anyagi válsággal nézhet szembe, kedves Rák, mely egyrészrõl a hirtelen jött kiadásokból, másrészrõl a mostanában tapasztalható túlköltekezésekbõl, vagy legalább is a kissé könnyelmû pénzügyi döntésekbõl fakadhat. Ha ideiglenesen meg is kényszerül a napokban húzni a nadrágszíjat, hosszútávon azért aggodalomra semmi ok, hisz már úton van az utánpótlás! Addig is tervezzen és tartson ki!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: