9. Bika

Ha Bika a szíved választottja, határozottan jól döntöttél. Ő ugyanis, ha teljes szívével szeret valakit, akkor mindent megtesz érte. Stabil hátteret biztosít, megbízható partner a kapcsolatban, s a csillagjegyek között ő az egyik leghűségesebb típus. A negatívuma közé tartozik, hogy túl lassú és unalmas lehet. Épp ezért, ha kalandokra, izgalmakra vágysz, nem a Bika a hozzád való partner.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lehet, hogy egy nagyobb lakoma hatására kissé labilisnak érezheti közérzetét, ezért elhatározhatja, hogy ezen túl nagyobb figyelmet fordít egészségére és azon belül is táplálkozására. Ne csak étrendjét reformálja meg, hanem életmódját is, kezdjen el rendszeresen mozogni és járjon utána, hogy önnek, személy szerint mely étrendek a legkiválóbbak. Lehet, hogy az elején nehéz lesz, de higgye el, kedves Bika, hogy változás idõvel megéri a fáradozást.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Mérleg

A Mérleg mindent elkövet, hogy boldoggá tegyen, hiszen őt pontosan ugyanez tesz boldoggá. Számára párja élvez mindenben elsőbbséget, még ha ez azzal is jár, hogy bizonyos dolgokon változtatnia kell. Nagyon könnyű őt szeretni, mert vidám, kedves és nagyon romantikus csillagjegy, aki azt várja el csupán a párjától, hogy hozzá hasonlóan a szíve csücske legyen.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma valósággal ragyog, kedves Mérleg. Mi lehet az oka ennek? Esetleg az, hogy sikerült kipihennie magát, vagy párjával jól alakultak az elmúlt napok? Valószínûleg az öröm sugárzik önbõl és ezt bizony mások is látják, sõt, ennek hatására néhány kacér pillantást is kaphat idegenektõl, ami csak tovább növeli jókedvét. Élvezze ki ezt a napot és próbálja meg a többit is hasonlóan megélni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 női csillagjegy, akiket mindenki irigyel

11. Halak

Egészen kivételesnek számít, ha a szerelmed Halak. Nagyon érzelmes típus, s bármit csinál, az összhangban van a szellemiségével, az érzelmeivel, az életerejével. Minden porcikájával szeret téged, s ugyanezt várja persze tőled is. Nem képes csupán félig-meddig szeretni, az ő mottója a „mindent vagy semmit”. Nagyon hálás típus, így amit tőled kap, azt biztosan duplán kapod vissza.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Rák

A Rák türelmes, megbocsátó és kedves típus, aki a szerelemre született. Bármit is csinál az életben, az a párja iránti szerelmet, a tőle kapott szeretetet tükrözi. A leggondoskodóbb a csillagjegyek között: örömmel vigyáz rád, törődik veled, s cserébe csupán szeretetet kér. Nem mérlegeli a kedvező és kedvezőtlen tulajdonságaidat, nem rója fel folyton a hibáidat, olyannak szeret, amilyen vagy.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma különösen sokszor megfordulhat a fejében ingatlanának értéknövelõ felújítása, vagy esetleg egy új értékbe való befektetés. Az ötlet kiváló, de ez semmiképp sem olyan döntés, amit jó elhamarkodottan meghozni. Járja körbe alaposan a témát és nézzen szét a piacon, hogy megtalálja az ön számára legkedvezõbb ajánlatot. Vigyázzon, az értéknövekedés eltarthat egy darabig, de ha tud várni, busásan megtérülhet befektetése, kedves Rák.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: