Kos

Sok mindenről híres vagy, mint például szenvedély, makacsság és kalandozó természet. Szereted a vadászatot, a hajszát a szerelemben, de az unalmat nem viseled el. Könnyen megunsz embereket, amennyiben azok nem képesek fenntartani az érdeklődésed.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy társadalmi eseményen, vagy rendezvényen, esetleg üzleti, vagy baráti összejövetelen, ma megismerkedhet egy olyas valakivel, aki nagyon érdekes dolgokat oszthat meg önnel. Ha sikerül kihámoznia belõle a lényeget, az nagyban segítheti késõbbi elõrejutását, így figyelmezzen alaposan minden szavára!

Még akár az állandó konfliktusok árán is kitartasz mellette, hiszen a lelked mélyén valahol évezed a drámát és a veszekedéseket. Ha kapcsolatod nem működik, de partnered izgalmas, hajlamos vagy sokkal tovább vele maradni a kelleténél, hiszen legalább nem unatkozol.

Szerdai Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek, ezért óvatosan kell megválogatnia a szavait...

Bika

Makacs, de elhivatott személyiség vagy, aki általában nem hagyja, hogy rosszul bánjanak vele. A Bika szenvedélyes és hűséges szerető, aki azonban visszafelé is elvárja, hogy párja a tenyerén hordozza és kényeztesse. Erről nem igazán vagy hajlandó lemondani, amikor azonban már partnered beilleszkedett az életedbe, nehezen váltasz, mert kényelmes vagy és a szokások rabja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma kissé nehezen tudhat a munkájára, vagy más teendõire koncentrálni, mert a figyelmét szüntelenül bizonyos érzelmei köthetik le. Mivel szorgalma és odaadása így is kiemelkedõ, nem igazán lehet mégsem nagyobb bonyodalomra számítani emiatt, ugyanakkor, ne is kezdjen ma bele semmi nagyobb, fontosabb projektbe, mert akkor már jobban kitûnhet átmeneti figyelmetlensége. Szedje össze és tegye oda magát valamelyest, amíg okvetlenül muszáj, kedves Bika, aztán, ha végzett, könnyebb is lesz majd elmerülnie a gondolataiban! Ne hagyja, hogy letaglózza bármi is!

Nagyon nehezen szabadulsz meg a „bejáratott” dolgoktól. Inkább elviseled a negatív dolgokat, minthogy a szakítással és az ezzel járó változással a feje tetejére állítsd az életed.

Ikrek

Kételkedő vagy és nehezen hozol döntéseket, ami miatt alaposan megválogatod a partnereidet, ugyanakkor éppen ezért nehezen szánod el magad a váltásra is. Még ha a szíved mélyén tudod is, hogy jobbat érdemelsz, félsz, hogy rossz döntést hozol a szakítással.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma sokat tapasztalhat egy új dologgal kapcsolatban valakitõl, aki igazi veteránnak számít a szakmában, de az is lehet, hogy maga talál egy jó könyvet, vagy más platformot, ami által sokat okulhat. Elégítse ki tudásszomját és ne féljen kérdezni! Jó nyomon jár!

Hajlamos vagy arra is, hogy azt gondold magadról, hogy problémás személyiség vagy és ezért nehéz téged szeretni. Ezért is fordul elő sokszor, hogy ahelyett, hogy kipenderítenéd, sokkal több esélyt adsz partnerednek, mint amennyit megérdemel.

Ilyen a személyiséged az uralkodó bolygód szerint

Rák

Hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, és mindig elvakít a szerelem. Első látásra képes vagy halálosan szerelembe esni és rendkívül gondoskodó szerető vagy. Ez nagyon romantikus és remek kvalitás egy kapcsolatban, de sajnos sokszor ez a veszted is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma arra késztethetik az önben dúló érzelmek, legyenek jók, vagy rosszak, hogy valamiféle kreatív tevékenység által jutassa kifejezésre õket! Ha így van, mielõbb ragadjon tollat, ceruzát, ecsetet, vagy éppen bármi mást, s hagyja, hogy kijöjjön, ami most önben van. Ki tudja, talán éppen a végeredmény lesz az elsõ irányköve egy új kezdetnek!

Még akkor is hajlamos vagy a közös jövőről fantáziálni, mikor egyértelműen gyülekeznek kapcsolatod felett a viharfelhők. Figyelmen kívül hagyod a jeleket és partnered akkor is felruházod képzelt jó tulajdonságokkal, mikor már régen kiderült, hogy nem elég jó hozzád és egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: