Oroszlán

A hiú Oroszlán nem adja oda magát akárkinek. Téged nem könnyű levenni a lábadról és inkább vagy egyedül, mint olyasvalakivel, akiről úgy gondolod, hogy nem érdemel meg téged. Ha azonban valakit beengedsz a szívedbe, mélységesen elkötelezett leszel iránta, de leginkább csak azért, mert büszke vagy arra, milyen remek partnert választottál.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Sokat haladhat ma egy projekttel, kedves Oroszlán, ami talán egy jó barátjával, vagy munkatársával közös. Ha sikerül eljutnia valamilyen fontos felfedezéshez, mindenképpen ossza meg vele, amit talált, mert nagyon hasznos meglátásokkal egészítheti ki tapasztalatait!

Ez azonban arra is hajlamosít, hogy nehezen válj meg az illetőtől, hiszen ezzel elismered, hogy hibáztál, ami büszke karakterednek nincs ínyére. És valljuk be: mindezek mellett még a drámát sem veted meg.

Vasárnapi Horoszkóp - A csillagok nem ígérnek túl sok jót önnek...

Szűz

Azt hiszed, a kapcsolat kudarca a te hibád, és kétségbeesetten próbálod helyrehozni. A természetedből kifolyólag analitikus típus vagy, mindent kielemzel a végtelenségig. Emiatt eleve nehezen adod rá a fejed, hogy elköteleződj valaki mellett, de ha már a kapcsolatban vagy, nehezen lépsz ki belőle, éppen emiatt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagyon beleáshatja magát valamibe, kedves Szûz, ami anyagilag, vagy talán más aspektusból is, ígéretesnek tûnik. Lelkesedése a téma iránt odáig sodorhatja, hogy eljuthat valakihez, aki rendkívül értékes gondolatokat oszthat meg önnel, sõt, talán hosszabbtávon is partnernek ígérkezik!

Nem vagy naív és látod, hogy gondok vannak köztetek, de hajlamos vagy azt hinni, minden miattad van és sokszor tévesen magadat hibáztatod. Hacsak egy fikarcnyi esélyt is látsz a kapcsolat megmentésére, keményen – és olykor hiábavalóan – harcolsz érte.

Mérleg

Csak akkor lépsz ki a kapcsolatból, ha már egyszerűen nincs más választásod. Mindennél fontosabb számodra az egyensúly, ezért a konfrontációt a végletekig próbálod elkerülni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel állhat pénz a házhoz és ez kifejezett megnyugvással, s egyszersmind örömmel töltheti el. Minden esetre, azért ne csapjon mindjárt a fenekére a kapott összeg egészének, kedves Mérleg, mert meglehet, hogy hamarosan még jól fog jönni!

Az életed minden terén a harmóniára törekszel, ezért borzasztóan szenvedsz egy problémás kapcsolatban, ugyanakkor mindent meg is teszel annak érdekében, hogy mérleg két oldalán az egyensúlyt visszaállítsd. Hajlamos vagy minden rosszat ideiglenesen a szőnyeg alá seperni, hogy elkerüld a veszekedéseket, de ez csak ideiglenes megoldás, ami mindig visszaüt.

Skorpió

Mindig arra vágysz, ami nem lehet a tiéd. Mindig körüldonganak a férfiak, mert csábító vagy és titokzatos, de a bizalmadat nem adod könnyen. A tiltott gyümölcs hajkurászása többször sodor kellemetlen helyzetbe, mert élvezed az izgalmat, amit az ad, hogy olyan partnerrel vagy, aki nem hozzád való és akivel egyébként nem sok esélyetek van a boldogságra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Egy régi ismerõse keresheti meg önt telefonon, kedves Skorpió, de lehet, hogy pont akkor, amikor ön nincs a közelben. Amikor pedig visszahívná, õ nem fogja felvenni a kagylót. Egész nap mehet ez a bosszantó játék, hacsak elejét nem veszi az egésznek és az elsõ visszahívásnál nem ad meg üzenetben egy olyan fix idõpontot, amikor biztosan ráér.

Nagyon nehezen nyílsz meg és mindig az elérhetetlent hajkurászod, így hajlamos vagy inkább értelmetlen kalandokra fecsérelni az időd, minthogy végre rászánd magad az elkötelezettségre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: