Oroszlán

A hiú Oroszlán nem adja oda magát akárkinek. Téged nem könnyű levenni a lábadról és inkább vagy egyedül, mint olyasvalakivel, akiről úgy gondolod, hogy nem érdemel meg téged. Ha azonban valakit beengedsz a szívedbe, mélységesen elkötelezett leszel iránta, de leginkább csak azért, mert büszke vagy arra, milyen remek partnert választottál.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez azonban arra is hajlamosít, hogy nehezen válj meg az illetőtől, hiszen ezzel elismered, hogy hibáztál, ami büszke karakterednek nincs ínyére. És valljuk be: mindezek mellett még a drámát sem veted meg.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-06-26

Szűz

Azt hiszed, a kapcsolat kudarca a te hibád, és kétségbeesetten próbálod helyrehozni. A természetedből kifolyólag analitikus típus vagy, mindent kielemzel a végtelenségig. Emiatt eleve nehezen adod rá a fejed, hogy elköteleződj valaki mellett, de ha már a kapcsolatban vagy, nehezen lépsz ki belőle, éppen emiatt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem vagy naív és látod, hogy gondok vannak köztetek, de hajlamos vagy azt hinni, minden miattad van és sokszor tévesen magadat hibáztatod. Hacsak egy fikarcnyi esélyt is látsz a kapcsolat megmentésére, keményen – és olykor hiábavalóan – harcolsz érte.

Mérleg

Csak akkor lépsz ki a kapcsolatból, ha már egyszerűen nincs más választásod. Mindennél fontosabb számodra az egyensúly, ezért a konfrontációt a végletekig próbálod elkerülni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az életed minden terén a harmóniára törekszel, ezért borzasztóan szenvedsz egy problémás kapcsolatban, ugyanakkor mindent meg is teszel annak érdekében, hogy mérleg két oldalán az egyensúlyt visszaállítsd. Hajlamos vagy minden rosszat ideiglenesen a szőnyeg alá seperni, hogy elkerüld a veszekedéseket, de ez csak ideiglenes megoldás, ami mindig visszaüt.

Skorpió

Mindig arra vágysz, ami nem lehet a tiéd. Mindig körüldonganak a férfiak, mert csábító vagy és titokzatos, de a bizalmadat nem adod könnyen. A tiltott gyümölcs hajkurászása többször sodor kellemetlen helyzetbe, mert élvezed az izgalmat, amit az ad, hogy olyan partnerrel vagy, aki nem hozzád való és akivel egyébként nem sok esélyetek van a boldogságra.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nagyon nehezen nyílsz meg és mindig az elérhetetlent hajkurászod, így hajlamos vagy inkább értelmetlen kalandokra fecsérelni az időd, minthogy végre rászánd magad az elkötelezettségre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: