Nyilas

Szeretsz flörtölni és látszólag jól bánsz ez ellenkező nemmel, de ha kapcsolatokról van szó, nem mindig találod a helyed. Ugyan hajlamos vagy őrizni a szabadságod és élvezed a függetlenséged, de ha a párkapcsolatra kerül a sor, túl sokszor nézed a dolgokat töretlen optimizmuson keresztül.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

Emiatt sajnos előfordul, hogy nem veszed észre partnered hibáit és csak a jó tulajdonságaikra fókuszálsz. Még akkor is, mikor a kapcsolat már romokban hever, te töretlenül hiszel abban, hogy minden helyrejön és nem lépsz addig, amíg elkerülhetetlenné nem válik a szakítás.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-12

Bak

Keményen dolgozol, szorgalmas vagy és eltökélt, így a kapcsolataidra is átmented ezt a szemléletet. Nyílt lapokkal játszol, nem rejted véka alá a szándékaidat és hajlandó vagy a végsőkig kitartani a másik mellett, nem félsz az elköteleződéstől.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Bak, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

Ha viszont kiderül, hogy nem vagytok egymáshoz valók, akkor is hezitálsz, mert már túl sok időt és energiát fektettél a dologba. Mivel nem szeretsz pazarolni, inkább megpróbálod menteni, ami menthető ahelyett, hogy szakítanál és keresnél magadnak egy újabb partnert, aki valóban hozzád való.

Vízöntő

Szívesen vagy egyedül és nagyon nehezen engedsz be valakit a szívedbe. Fontos számodra hogy partered mentális, érzelmi és fizikális szinten is stimuláljon, ezért nehezen választasz magadnak párt, de ha ez végre megtörténik, igazi csodaként éled meg a szerelmet.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Éppen ezért ha mégis akad valaki, akinek megnyílsz, nagyon nehezen mondasz le róla, mert attól félsz, senki mással nem fogod megtapasztalni ezt az élményt. A Vízöntőben nem alakulnak ki könnyen komoly érzelmek, így ezekért hajlamos akkor is küzdeni, amikor már egyértelmű, hogy nincs esély.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Halak

Szereted azt érezni, hogy a másiknak szüksége van rád és szívesen játszod a lelki támaszt. Gondoskodó vagy és rendkívül empatikus, amik remek tulajdonságok, ha a szerelmet nézzük, ugyanakkor pont ezek miatt kerülsz olykor kellemetlen helyzetbe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel érheti meglepetés szakmai téren, kedves Halak, ám az, hogy ez jó, vagy rossz, nagymértékben függhet attól, honnan nézi a dolgokat. Ne hamarkodjon el semmit! Gondoljon át mindent türelmesen, amit most tapasztal, csak úgy profitálhat hosszútávon a hallottakból.

Partnereddel mély kötődést és intimitást alakítasz ki, még azon az áron is, hogy fennáll a veszélye, hogy számára egy valóságos érzelmi mankóvá válsz. Ezen a téren hajlamos vagy sokkal többet magadra vállalni, mint amennyit kellene, és akár még azt is hagyod, hogy társad manipuláljon.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: