Számos ember ilyennek teremtetett – de ha te nem érzed magad annak, biztosan találkoztál már eggyel. A fény küldöttjei nagyfokú bölcsességgel, tudással, önuralommal rendelkeznek és ezen ajándékaikat mindig mások megsegítésére használják fel.

Ha már mondtak rólad olyasmiket, hogy „jószívű vagy”, inspirálod az embereket, vagy fel tudtál kedvességeddel gyógyítani már valakit, aki érzelmileg mélyponton volt, akkor ez azt jelentheti, hogy te is a Fényküldöttek közé tartozol.

Szombati Horoszkóp - Az a mondás, hogy

Az ilyen emberek mindig különcnek érzik magukat másokhoz képest, ezért gyakran spirituális közösségek tagjai lesznek, hogy jobban felismerhessék képességeiket.

Ha nem igazán vagy biztos abban, hogy te közéjük tartozol-e, akkor itt van 9 jel, ami segíthet eldönteni:

1. Érzékeny vagy

A Fényküldöttek lelke nagyon tiszta, ezért is tudják nehezen viselni, ha negatív dolgok történnek körülöttük. Az is kihívás számukra, hogy olyan emberek társaságában legyenek, akiket olyan érzelmek vezérelnek, mint az agresszió és a düh. Az ilyen érzékeny emberek életében, ha valamilyen negatív esemény történik, nagyon nehezen tudnak kilábalni és továbblépni a fájó szituációból.

2. Természetes dolog számodra az egyedüllét

Fiatalként a fény küldöttei sokszor elszigeteltnek, magányosnak és meg nem értettnek érzik magukat. És az élet megpróbáltatásaival ez az érzés csak felerősödhet bennünk. És annak következtében, hogy nagyon könnyen azonosulni tudnak és fel tudják venni más emberek hangulatait, nagyon fontos, hogy tudjanak némi időt önmagukkal egyedül tölteni. Ezt az introvertált természetet nem feltétlen az környezet alakítja ki bennünk, csupán elengedhetetlen, hogy újra fel tudjanak töltődni egy bizonyos idő után.

3. Együtt érző vagy

A Fényküldöttek nagyon erőteljes empátiával rendelkeznek. Ez több mint egyszerű szimpatizálás, mert ezek az emberek a mélyen gyökerező érzelmi nehézségekkel küzdőkről is gondoskodni tudnak. És ezáltal, hogy együtt éreznek, másokban is elültethetik az empátia magvait.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: