7. Az emberiség szócsöve vagy

A Fényküldöttek gyakran vállalják az emberiség képviselését a maguk sajátos, kreatív módján. A művészetek segítségével tudják legjobban átadni mindazt, amit a társadalomról gondolnak. A történelem során számos ilyen alkotásra bukkanhatunk. A Fényküldöttek csakis az önkifejezés során teljesedhetnek ki.

8. Csodálattal tekintesz a világegyetemre

Érezted már valaha úgy, hogy „egy másik otthon” vár rád az űrben. A fény küldöttei gyakran érzik azt, hogy valami olyasmihez is tartoznak, ami a csillagok között található és már túlhalad a földi létükön.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-14 - A mai napon extra figyelemre vágyhat melyben bokros teendõi miatt kedvese nem biztos, hogy...

9. Rátaláltál a személyes inspirációdra, így képes vagy fejleszteni önmagad

A Fény küldöttei mindig is a legjobb énük szerint kívánnak élni, segítve másokon. Az, hogy kik is vagyunk, és kivé válhatunk majd, az a mindennapjainkból is meglátszik. Ha a fény az, ami vonz bennünket, akkor körbevesz minket a kreativitás, inspiráció és rengeteg pozitív gondolat. De számos opció szolgálhat inspirációval számunkra, lehet az, olvasás, jógázás, meditálás, futás, sétálás, zene hallgatás, vagy bármi más, amiben örömünket lelhetjük.

Az összes Fényküldöttnek tudnia kell azt, hogy azzal, hogy köztünk élnek sokat tesznek mindennapjainkért és továbbra is biztatnunk kell őket, hogy ragyogják be, és segítsék a világot.

Nos, ezek után hogy érzed, Te közéjük tartozol?

Forrás:

Tudni szeretnéd mire számíthatsz? Ilyen férj válik az egyes csillagjegyekből

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: