A csillagjegyek egészen másként viselkednek az első randevún, meg aztán persze a többin is. Vajon mire vágynak igazán? Mit jelent számukra az álomrandevú? A horoszkóp segít a válaszokban, és persze abban is, hogyan szervezd meg az első találkozást, de legalábbis mit javasolj, hogy az igazán emlékezetes maradhasson.

A Kos (március 20. – április 19.)

A Kos férfi sportos, lelkes, aktív. Ha igazán meg szeretnéd őt lepni az első randin, foglalj például bowling-pályát, de a billiárdot is értékelni fogja. Még az sem baj, ha fogalmad sincs, eszik vagy isszák ezeket a játékokat. Biztos lehetsz benne, örömmel megtanít a szabályokra.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha tökéletes párkapcsolatot akarsz ebből a 3 csillagjegyből válasz. Te jól választottál vagy már megbántad a dolgot?

A Bika (április 19. – május 20.)

A Bika férfi szívéhez a klasszikus úton, vagyis a gyomrán keresztül vezet az út. Egy különleges vacsorával azonnal leveszed őt a lábáról. Azt viszont érdemes észben tartanod, ha nincsenek különösebb tapasztalataid még a konyhában, az első randihoz inkább egy ismert éttermet válassz ki, mintsem odaégesd a vacsorát.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek férfi amellett, hogy szórakoztató és vonzó, az eszéről is igencsak híres. Viszont könnyen elunja magát, nem mindenkor egyszerű a figyelmét ébren tartani. Nyert ügyed lesz nála, ha az első randin moziba, színházba vagy bármilyen szórakoztató előadásra kíséred őt el.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák (június 21. – július 22.)

A Rák férfi inkább visszafogottabb típus, ezért az első randira feltétlenül olyan programot javasolj, amit kettesben tölthettek. A barátoknak bőven elegendő lesz őt később is bemutatni. Séta és beszélgetés a parkban, aztán pedig mennyei sütemény a közeli cukrászdában tökéletes ötlet lesz.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: