Az Oroszlán

Miután az Oroszlán magabiztos és meglehetősen hiú csillagjegy, szereti magát körbevenni más emberekkel, imádja, amikor ő állhat a középpontban. Olyan partnerre van szüksége, akit mindig maga mellett tudhat, hozzá hasonló magabiztossággal és jókedvvel van felvértezve, és rendkívül büszke rá, és örömmel jelenik meg vele mindenhol.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Ma lehet a hónap során a legszerencsésebb napja, kedves Oroszlán! Persze, a csillagok szerencsés állásától függetlenül azért egy kicsit meg is kell dolgoznia majd a szerencséjéért, de most sokkal kevésbé, mint máskor. Mindenképpen használja ki a pillanatot, s ma bátran kockáztasson, mert egyszerûen nem nyúlhat mellé, csak hinnie kell benne eléggé, hogy tudat alatt közölje az univerzummal, mire is vágyik, s így valóssággal bevonzza a pozitív végkimenetelt.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Szűz

Elemzői, kritikus természete ellenére a Szűz tele van jóindulattal, s kész segíteni másoknak is. Éppen ezért fontos számára, hogy a jólelkűség, a valódi szeretet ne hiányozzon a párjából sem, ám ez ne csupán az ő irányába és a párkapcsolatában nyilvánuljon meg, hanem a környezete felé is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Ha ma felkérik valaminek az intézésére, vagy irányítására, mindenképpen ugorjon a lehetõségre, s mondjon azonnal igent, ugyanis most minden szükséges támogatást megkap az univerzumtól, ami a sikeres végkimenetelhez szükséges. Ne féljen attól, hogy nem elég jó, mert ma olyan egyszerûen össze fognak jönni a dolgok, hogy szinte alig kell tennie valamit. Ehhez csak bíznia kell magában, s kerülnie a lustaságot, mert az, az egy valami vethet gátat mindennek!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Most már tudjuk kire mi vár a 2019-es éves horoszkóp szerint!

Most már tudjuk kire mi vár a 2019-es éves horoszkóp szerint!

Az év vége mindig okot ad a visszatekintésre, az elmúlt év történéseinek összegzésére, konklúziók levonására és egyben a következő évre tett fogadalmak megalkotására. 

Cikkajánló Tovább olvasom

A Mérleg

A Mérleg a csillagjegyek békés diplomatája. Élvezi a nyugalmat és a harmóniát, ami egyúttal némiképp idealistává is teszi őt. Társában is a békét, a nyugalmat keresi, hiszen ő mindenkor messze kerüli a vitákat, a zűrzavart, a feszültséget, a veszekedést. Ilyen párkapcsolatban képtelen lenne a boldogságra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Álmodni sem lehetne jobb napot arra, kedves Mérleg, hogy elintézzen minden olyan apróbb dolgot, melyek, ilyen, vagy olyan okból kifolyólag, de eddig csúsztak, legyen szó pénzügyekrõl, egészségügyi problémákról, vagy éppen be nem váltott ígéretekrõl. A legjobb az, ha az ember idõnként összegyûjti egy csokorba az ilyen apró tennivalókat, s egyszerre zavarja le õket, ennek hatékony megvalósításában pedig ma minden háttérsegítséget meg is kap most az univerzumtól, hogy ne akadjon el sehol a fogaskerék.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A Skorpió

A Skorpió a leggyanakvóbb és legbizalmatlanabb csillagjegy. Ha a párod ezen állatövi jegy szülötte, az azt is jelenti, hogy elnyerted a bizalmát. Biztosra akar ugyanakkor menni, hogy bizalmával valóban a megfelelő személyt tüntette ki, ezért a tisztesség, a hűség, a megbízhatóság a párkapcsolatban elengedhetetlen számára.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-22)

Talán furán hangzik, de ma akkor fog minden összejönni, ha egész egyszerûen búcsút int a Skorpió a merev, teljesítmény-centrikus hozzáállásának, s teljesen lazán áll a dolgokhoz. Az örömnél és a felszabadultságnál ugyanis nincs is jobb teljesítménynövelõ szer, még, ha furán is hangzik, higgye el! Fütyüljön tehát mindenre, foglalkozzon azon feladataival, amikkel szívesen bíbelõdik, ma csakis ez legyen a szelekciós szempont a teendõi között, s érezze jól magát! A nap végén el sem fogja hinni a végeredményt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: