Az Oroszlán

Miután az Oroszlán magabiztos és meglehetősen hiú csillagjegy, szereti magát körbevenni más emberekkel, imádja, amikor ő állhat a középpontban. Olyan partnerre van szüksége, akit mindig maga mellett tudhat, hozzá hasonló magabiztossággal és jókedvvel van felvértezve, és rendkívül büszke rá, és örömmel jelenik meg vele mindenhol.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Amennyiben mostanában sokat hajtott, úgy igyekezzen a mai napon, minél többet pihenni, relaxálni egy kicsit. Gondolja ki, hol az a hely, ahol a legjobban érezné magát, s ki az, akirõl ugyanez elmondható, majd próbálja összeszervezni a kettõ. Ha sikerül, igazán mesés élményekre, estére számíthat!

A Szűz

Elemzői, kritikus természete ellenére a Szűz tele van jóindulattal, s kész segíteni másoknak is. Éppen ezért fontos számára, hogy a jólelkűség, a valódi szeretet ne hiányozzon a párjából sem, ám ez ne csupán az ő irányába és a párkapcsolatában nyilvánuljon meg, hanem a környezete felé is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Úgy tûnik, ma nagyon észnél kell lennie, kedves Szûz, ha mindennel kényelmesen végezni akar. Amennyiben úgy érezné, hogy már reggel elszabadul a pokol, álljon meg egy pillanatra, s szánjon idõt arra, hogy részletes tervet és pontos idõrendet készítsen, majd a nap folyamán azt kövesse és szigorúan tartsa is be, pontról-pontra, akkor csodákat mûvelhet!

A Mérleg

A Mérleg a csillagjegyek békés diplomatája. Élvezi a nyugalmat és a harmóniát, ami egyúttal némiképp idealistává is teszi őt. Társában is a békét, a nyugalmat keresi, hiszen ő mindenkor messze kerüli a vitákat, a zűrzavart, a feszültséget, a veszekedést. Ilyen párkapcsolatban képtelen lenne a boldogságra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

Meglehet, hogy ma valaki a segítségét kéri, azonban, mielõtt önzetlenül kötélnek állna, mindenképpen mérlegelje, mekkora kiesést is fog ez pontosan jelenteni a saját idejébõl, energiájából. Csak akkor menjen bele a dologba, ha biztosan nem látja kárát önzetlenségének!

A Skorpió

A Skorpió a leggyanakvóbb és legbizalmatlanabb csillagjegy. Ha a párod ezen állatövi jegy szülötte, az azt is jelenti, hogy elnyerted a bizalmát. Biztosra akar ugyanakkor menni, hogy bizalmával valóban a megfelelő személyt tüntette ki, ezért a tisztesség, a hűség, a megbízhatóság a párkapcsolatban elengedhetetlen számára.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-07-24)

A mai napja, rendkívül kiegyensúlyozottan és harmóniában telhet, kedves Skorpió, s családja, barátai támogatására is bizton számíthat, így bátran vágjon bele bármibe, amit csak kigondol! Az estét alkalmasint érdemes szûk körben tölteni mindazokkal, akik a legfontosabbak életében, hogy valóban tökéletes legyen ez a nap!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: