Az Oroszlán

Miután az Oroszlán magabiztos és meglehetősen hiú csillagjegy, szereti magát körbevenni más emberekkel, imádja, amikor ő állhat a középpontban. Olyan partnerre van szüksége, akit mindig maga mellett tudhat, hozzá hasonló magabiztossággal és jókedvvel van felvértezve, és rendkívül büszke rá, és örömmel jelenik meg vele mindenhol.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Kedves Oroszlán, mindenképpen igyekezzen ma minél konkrétabban fogalmazni, amikor nyilatkozik, ugyanis, ha nem így tesz, az most könnyen félreértésekhez, viták sokaságához vezethet! további óvintézkedés gyanánt pedig, ha csak a jelét is érzékeli értetlenségnek, addig ne tágítson, amíg biztosan le nem tisztáztak a problémás féllel mindent, amit inkább kétszer is ellenõrizzen.

A Szűz

Elemzői, kritikus természete ellenére a Szűz tele van jóindulattal, s kész segíteni másoknak is. Éppen ezért fontos számára, hogy a jólelkűség, a valódi szeretet ne hiányozzon a párjából sem, ám ez ne csupán az ő irányába és a párkapcsolatában nyilvánuljon meg, hanem a környezete felé is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma kifejezetten vágyhat az intellektualitásra, így szívesen töltheti az idejét például nyelvtanulással, vagy egyéb tevékenységgel, esetleg zenehallgatással, de minden bizonnyal mûvészi vénájának kinyilatkoztatásai is igencsak szórakoztathatják. Ha van lehetõsége kiélni kreativitását, semmiképp se fogja vissza magát, kedves Szûz, mert abból most nagy dolgok születhetnek!

A csillagjegyed szerint életed ezen területén számíthatsz a legnagyobb változásra az éven

A Mérleg

A Mérleg a csillagjegyek békés diplomatája. Élvezi a nyugalmat és a harmóniát, ami egyúttal némiképp idealistává is teszi őt. Társában is a békét, a nyugalmat keresi, hiszen ő mindenkor messze kerüli a vitákat, a zűrzavart, a feszültséget, a veszekedést. Ilyen párkapcsolatban képtelen lenne a boldogságra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Mérleg, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

A Skorpió

A Skorpió a leggyanakvóbb és legbizalmatlanabb csillagjegy. Ha a párod ezen állatövi jegy szülötte, az azt is jelenti, hogy elnyerted a bizalmát. Biztosra akar ugyanakkor menni, hogy bizalmával valóban a megfelelő személyt tüntette ki, ezért a tisztesség, a hűség, a megbízhatóság a párkapcsolatban elengedhetetlen számára.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Meglehet, hogy épp itt van az ideje egy kis szellemi és rendbéli szanálásnak, kedves Skorpió! Takarítsa ki a múltat életébõl, s ürítse ki elméjét is, hogy minden szinte készen álljon befogadni az újat. Az életben semmi sem állandó, csakis egy valami: a változás!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: