A Nyilas

A Nyilas rendkívül önálló egyéniség, jól elvan önmagában is, ennek ellenére szívesen jár társaságba. Különösen azt szereti, ha ő az a csillagjegy, akire a bajban mindenki számíthat. Olyan társra van szüksége, aki hozzá hasonlóan megbízható, s bármikor és bármiben lehet rá számítani.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma rendkívül ambiciózus és törekvõ lehet, kedves Nyilas, aminek hamar meg is látszanak majd az eredményei, arra azonban vigyázzon, nehogy túlságosan elbízva magát, egy nagy hibát kövessen el. Bármilyen nagy teljesítményt is tegyen le az asztalra, maradjon szerény és visszafogott. Aki lát, úgyis észreveszi majd, hogy önre bizony nem csak lehet, de érdemes is alapozni!

A Bak

A Bak felelősségteljes és szorgalmas típus. A csillagjegyek közül ő van tisztában leginkább az értékeivel. Ebből kifolyólag a társától is elvárja a megbízhatóságot,a  céltudatosságot, az igyekezetet, hiszen ez azt jelenti, hogy a párkapcsolatért, a közös életért is hajlandó sokat tenni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Ma mindenképpen igyekezzen minél több idõt tölteni azok társaságában, akiket szeret! Mivel a mai nap különösen kedvez az emberi kapcsolatoknak, rendkívül jó hangulatban telhetnek az együtt töltött percek, miközben biztosan sokat javulhat, mélyülhet az önök közötti kapcsolat. Élvezze ezt a szép napot, kedves Bak!

Buddha tanítás: vigyázzunk a Földre, hogy tovább tudjuk adni utódainknak!

A Vízöntő

A Vízöntő az egyik legmerészebb csillagjegy, igazi lázadó alkat. A párkapcsolatban szívesen játssza a „hibátlan partner” szerepét, így társa nagy szívességet tesz neki, ha egyetért a véleményével. De persze nem minden esetben kell ennek így is történnie. Tiszta lapokkal játszik, és neki is nagyon fontos, hogy a párkapcsolat semmit se veszítsen az izgalmából.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

Igyekezzen ma úgy szervezni a napját, kedves Vízöntõ, hogy csak annyi feladatot vállaljon magára, amennyivel még biztosan és kényelmesen elbír. Nem muszáj mindig csak hajtani, kell néha egy kis pihenés is. A szorgalom és az idõ akkor is meg fogja hozni a gyümölcsét, ha nem dolgozza magát állandóan hullafáradtra.

A Halak

A legérzékenyebb csillagjegyként a Halak vágyik a figyelemre és a meghittségre. Olyan párra van szüksége, aki teljes szívéből szereti, törődik vele, megvigasztalja. A társa azzal teheti őt boldoggá, ha odaadásáról, szerelméről tesz tanúbizonyságot, akár azzal, hogy apró kedvességeket suttog a fülébe.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-04)

A mai igen kiegyensúlyozott nap lehet az életében, kedves Halak, amikor is, minden úgy meg majd, ahogy azt elképzelte, s nem lehet nagyobb fennakadásra, vagy problémára számítani. Használja ki a jó szelet, s mindenképpen foglalkozzon valami olyasmivel, amit nem csak muszájból, hanem élvezetbõl (is) szívesen csinál, amennyiben teheti!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: