Persze, persze, tudjuk, hogy senki nem szokott hazudni... De azért néha néha, amikor mégis megesik a csillagjegyünk nagyban befolyásolja a dolgot!

Az asztrológia érdekes tudomány, hiszen azzal, hogy a születési dátumunkkal – vagyis az akkor aktuális csillagállással – alapvető személyiségjegyeket állapít meg, sok minden mást is meghatároz. Hiszen a tulajdonságaink az élet minden területén végigkísérnek minket, és a viselkedésünket is befolyásolják. Így a horoszkóp segítségével arra is fényt derítettek a terület szakértői, hogy az egyes csillagjegyekhez tartozók miben szoktak a leggyakrabban hazudni.

Keresd ki a tiéd, ha mered!

#KOS

Mivel mindig ügyelsz arra, hogy mások erősnek és magabiztosnak lássanak téged, gyakran hazudsz arról, hogy igazából hogyan érzed magad. Azaz, ha rossz kedved van, minden erőddel azon leszel, hogy senki ne vegye észre rajtad, pedig tudnod kellene, hogy nincs azzal semmi gond, ha néha szomorú vagy!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#BIKA

Hiába hangoztatod, hogy te soha nem hazdusz, és hogy ez másoktól sem tűröd el, azért néha egy kis füllentés nálad is befigyel. Szereted, ha mások szeretnek és felnéznek rád, ezért előfordul, hogy puszta kedvességből lódítasz, vagy csak azért, hogy ne bántsd meg a másikat.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

#IKREK

Valljuk be, sokszor szétszórt vagy, így előfordul, hogy megfeledkezel még a fontosabb dolgokról is. Például a másoknak tett ígéreteidről... ilyenkor pedig azért, hogy mentsd magad, hajlamos vagy egy kis füllentéshez folyamodni. Ilyen lehet például az, hogy valakinek azt mondod, hogy azért nem hívtad vissza, mert sok munkád volt, pedig egész egyszerűen csak kiment a fejedből.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tedd jobbá a párkapcsolatod néhány apróság betartásával a horoszkópod alapján

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: