Eláruljuk, mit kellene hátrahagynod a csillagjegyed szerint!

Néha csak annyi kell a valódi boldogsághoz, hogy megszabadulj azoktól a dolgoktól, amik hátráltatnak vagy negatív energiákkal látnak el.

Csillagjegyed elárulja milyen férfit érdemelsz az életben!

KOS

Engedd el azt a vágyadat, hogy folyamatosan pörögj és változtass a dolgokon. Imádsz rizikós helyzetekbe kerülni, igazi adrenalin-függő vagy, nem bírsz egyhelyben ülni. Pedig, ha olykor képes lennél lelassítani, és olyan szituációkba is belemenni, amik elsőre unalmasnak tűnnek, sokkal kiegyensúlyozottabb lehetnél

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Neked leginkább a tárgyaktól kellene megszabadulnod. Tele van a lakásod fölösleges kacatokkal, már rég nem működő konyhai eszközökkel, „jó lesz még valamire” típusú dolgokkal. Szelektálj, sokkal jobban érzed majd magadat a fölösleges holmik nélkül.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ma egy régi szorongása, elégedetlensége törhet fel újra és boríthatja el elméjét negatív gondolatokkal, kedves Bika. Ezek a régi érzelmek kellemetlenül érintik és bizonyos szituációkban kínosan, vagy szégyenkezve is érezheti magát miattuk. Próbálja meg ezeket a rossz emlékeket kibeszélni magából valakivel, akiben megbízik, és semmiképp se hagyja, hogy jelenét is elrontsák, csakúgy mint múltja egyes részeit.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Neked a bűntudatot kellene elengedned, amit akkor érzel, ha nem fejezel be valamit, amit elkezdtél. Rengeteg projektet végzel, így nem dől össze a világ, ha valamelyiket félbehagyod. Priorizálj: melyik az, ami tényleg fontos? Amelyik nem, azt felejtsd el!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-16)

Ha a napja jól indul, akkor egész nap pörögni fog, kedves Ikrek, de ha nem rázza fel magát idõben, bizony ?úgymaradhat?, és rossz hangulata kihathat az egész napjára. A legjobb amit tehet, hogy egy kis zenével és mozgással indítja a napot, s meglátja, egész nap pörög majd, mint a búgócsiga.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Engedd el a múltat, a sérelmeidet, mert hiába gyötrődsz rajtuk, nem lesz jobb, csak a mindennapjaidat keserítik meg. Tanuld meg elengedni azokat a dolgokat, amin nem tudsz változtatni, és sok bosszankodástól kíméled meg magad.

Ez a 3 csillagjegy folyton abba szeret bele, akibe nem kéne

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: