Halak

Nagyon érzékeny, nagylelkű, de igen könnyen levonja a konklúziót, és elhamarkodottan cselekszik. Nem bírja vállalni a tetteiért a felelősséget, és, ha rajtakapják, hogy hibázott, akkor borzasztóan tud viselkedni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma fantáziája és pozitív életszemlélete nagyot lendíthet a dolgain, amennyiben szabadjára engedi képzeletét, s nem hagyja, hogy kicsinyes apróságok korlátozzák. Rendkívüli tisztánlátása egyenes út a sikerhez, kedves Halak! Csakis önmagára hallgasson most, senki másra, mert önnek van igaza!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Megpróbálja a legnagyobb mértékben másokra hárítani a felelősséget, ő csak a körülmények áldozata.

Hogyan kell szépen szakítani a csillagjegyek alapján?

Rák

Áldozattá válik, ha nem úgy alakul valami, ahogy ő elképzelte, és nem tudja irányítása alatt tartani a dolgokat. Ha rosszul alakul valami, akkor nagyon bosszúállóvá válik.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tele van érzelemmel, panasszal, pátosszal. Ne lepődj meg, ha azon is elsírja magát, ha elfelejtettél kenyeret venni a boltban.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: