A Nyilas felrúgja a szabályokat

Időnként bajba is sodorja magát csupán azért, hogy bizonyíthassa, ő bármit megtehet. Minden szabályt és előírást utál. Felrúgja ugyan a szabályokat, de valójában ő az igazság, az erkölcs védelmezője is, ezért inkább csak feszegeti a határokat, ahol teheti. Felelősséget sem vállal, ha nem muszáj, ezért a nagyobb balhékat mindig kerülni igyekszik. Vidám, optimista, nyitott és nagyon szórakoztató csillagjegy.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő gyűlöli a szabályokat

Ők mindenféle előírást, szabályt és korlátozást gyűlölnek. Öntörvényű típus, aki szívesen feszegeti a saját és mások határait. Amíg szabadon jöhet-mehet, teheti a dolgát, a tőle telhető legtöbbet és legjobbat adja, de ha szabályokba ütközik, akadályként éli meg, amit azonnal le kell győznie. Amivel nem ért egyet, senki kedvéért sem teszi meg. Megrántja a vállát, és a saját szabályait, elveit követi. Különc viselkedéséért azonban nem lehet elítélni, mert újszerű látásmódjával egyszerűen ledönt minden múlt beli dolgot. Ezzel pedig nagyon jót tesz a világnak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 20. csütörtök – Mérleg, Vízöntő, Nyilas, Halak, Bak, Rák, Kos, Szűz, Ikrek

 

 

 

 

Ki a legveszélyesebb nő a kapcsolatodra? Párod horoszkópja elárulja

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: