Bak

A legszorgalmasabb csillagjegy, akitől nem találsz elszántabb embert, hogy végigvigyen egy projektet. Ha feladatot kap, a saját érdekeit és szükségleteit a végletekig háttérbe szorítja – szó szerint feláldoz mindent, hogy a meló végére érjen. Ambíciója az egekben van, így minden kitűzött célját eléri. Nem a legjobb csapatjátékos, mert iszonyatos tempót diktál, és gyakran lehagyja a többieket. Épp ezért a vezetői pozíció a legideálisabb számára.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy feladatot sokféleképpen meg lehet oldani, de olyan tökéletesen és aprólékosan, ahogy a Szűz teszi, senki sem tudja. Maximálisan fegyelmezett, hatékonyságával és minőségi munkájával emelkedik ki a többiek közül. Minden apró részletre odafigyel, ezért kutatóként vagy épp divattervezőként is megállja a helyét, mert megtalálja a hiányzó láncszemeket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ismerd meg karmikus feladatodat a csillagok segítségével!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: