A boldog és egészséges párkapcsolat mindenképpen hozzájárul az élet teljességéhez. Ennek ellenére mégsem mindenki vágyik rá, hogy kimondja a holtomiglant, holtodiglant. S bár sokan épp a magánytól szenvedned a leginkább, olyan csillagjegyek is akadnak, akiknek a függetlenségük, az önállóságuk nagyon sokat jelent.

Meglepő horoszkóp következik, mert talán nem is sejtetted volna, hogy a következő jegyek utóbbiak közé tartoznak. Nekik ugyanis sok szabadságra, mozgástérre van szükségük, hogy teljesnek érezhessék az életüket. Persze nagyon szívesen randizgatnak, s szeretik a kihívásokat is, de az elkötelezett párkapcsolatban is megtartják az önállóságukat. Még az is megeshet, hogy évek múltán sem költöznek össze a szerelmükkel.

Hétvégi horoszkóp, 2023. június 30-július 2.: Az Oroszlánra egy felkavaró találkozás vár, a Nyilas meglátja a fényt az alagút végén

Az Oroszlán éhes a figyelemre

Semmit sem szeret jobban az Oroszlán, mint érezni, hogy ő az univerzum közepe. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért hajlamos lehet az önimádatra, az egoizmusra. Neki egyszerűen kell a figyelem, ráadásul nagyon sok, amit egyetlen partner nem valószínű, hogy meg tud neki adni. S mivel nem könnyen adja a szívét, ellenben örömmel él a romantikus lehetőségekkel. Ő az, aki minden bulin szívesen flörtölget, s előszeretettel hívja magára a többiek figyelmét. Nagyon élvezi, amikor tetszik másoknak, s épp ezért nem is nagyon akarja elkötelezni magát, mert így mindig megkaphatja az izgalmat, s azt a feltétlen figyelmet, amire vágyik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: