A boldog és egészséges párkapcsolat mindenképpen hozzájárul az élet teljességéhez. Ennek ellenére mégsem mindenki vágyik rá, hogy kimondja a holtomiglant, holtodiglant. S bár sokan épp a magánytól szenvedned a leginkább, olyan csillagjegyek is akadnak, akiknek a függetlenségük, az önállóságuk nagyon sokat jelent.

Meglepő horoszkóp következik, mert talán nem is sejtetted volna, hogy a következő jegyek utóbbiak közé tartoznak. Nekik ugyanis sok szabadságra, mozgástérre van szükségük, hogy teljesnek érezhessék az életüket. Persze nagyon szívesen randizgatnak, s szeretik a kihívásokat is, de az elkötelezett párkapcsolatban is megtartják az önállóságukat. Még az is megeshet, hogy évek múltán sem költöznek össze a szerelmükkel.

Az Oroszlán éhes a figyelemre

Semmit sem szeret jobban az Oroszlán, mint érezni, hogy ő az univerzum közepe. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért hajlamos lehet az önimádatra, az egoizmusra. Neki egyszerűen kell a figyelem, ráadásul nagyon sok, amit egyetlen partner nem valószínű, hogy meg tud neki adni. S mivel nem könnyen adja a szívét, ellenben örömmel él a romantikus lehetőségekkel. Ő az, aki minden bulin szívesen flörtölget, s előszeretettel hívja magára a többiek figyelmét. Nagyon élvezi, amikor tetszik másoknak, s épp ezért nem is nagyon akarja elkötelezni magát, mert így mindig megkaphatja az izgalmat, s azt a feltétlen figyelmet, amire vágyik.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: