A Halak az egyedüllétet választja

A Halak ábrándos típus, különleges fantáziavilágáról, lelki képességeiről ismert. Nem véletlen, hogy a saját világában érzi magát a legnagyobb biztonságban, ahol minden szép, jó és nyugodt. Nem különösebben kedveli a zajos és nagy társaságokat, e helyett a saját magányába vonulva rajzolgat, fest, alkot, vagy tesz valami hasonlót. Kifejezetten szeret egyedül lenni, ami persze nem jelenti, hogy képtelen lenne a párkapcsolatra. Az is igaz, nem könnyen talál a számára ideális társra, de nem is igazán törekszik rá. S lehet, nem tudatosan teszi, de ismerkedés helyett inkább a saját vágyainak él.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz magasra teszi a mércét

A Szűz maximalista típus, s bizony ez a párválasztásra is érvényes nála. Valójában olyan elvárásokat támaszt, aminek szinte lehetetlenség megfelelni. Saját magával is szigorú, s nem jellemző, hogy olyan partnerrel találkozgatna, aki az ízlésének nem felel meg. Csak azért biztosan nem kötelezi el magát, hogy ne legyen egyedül. Már korán önállósodik, s valójában gyorsan megtanulja a szinglilét előnyeit. Sajnos, a merevsége miatt gyakran az igazán kedvező lehetőségeket is elszalasztja, csupán azért, mert az illető nem pontosan fedi az elképzeléseit. Pedig könnyen lehet, nagyon is összeillene a másikkal, csak épp nem ad második lehetőséget, mert elsőre nem tűnt “tökéletesnek”. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: